Inspiratiebijeenkomst - 13 oktober 2022 De energietransitie in de gebouwde omgeving: van ambitie naar praktijk

Bewoners, gemeenten, woningcorporaties, nutsbedrijven, ministeries en andere partijen hebben de afgelopen jaren hun ambities voor de energietransitie in de gebouwde omgeving in kaart gebracht. Deze ambities en doelen zijn inmiddels vastgelegd in bijvoorbeeld de RES, het Klimaatakkoord, energiestrategieën en coalitieakkoorden. Nu klinkt steeds luider de vraag: hoe kunnen we deze doelen realiseren? Op donderdag 13 oktober organiseren wij van 13.00 – 18.00 uur een inspiratiebijeenkomst om samen deze vraag te beantwoorden. 

Toegevoegd door Sybren van der Velde op 22 juni 2022

Tijdens deze bijeenkomst staan het realiseren van de energietransitie en de actuele thema's hierin centraal, waaronder de warmtetransitie, het verduurzamen van vastgoed en samenwerkingsconstructies. We organiseren meerdere kennissessies met inspirerende verhalen en een excursie naar een project in de gebouwde omgeving. U kunt dan vanuit de praktijk horen en zien hoe partijen hun ambities realiseren. Ook krijgt u volop de gelegenheid om vragen te stellen en in gesprek te gaan met andere professionals die werken aan dezelfde vraagstukken als u.

Reserveer 13 oktober in uw agenda

Spreekt bovenstaand programma u aan? Reserveer dan de middag van 13 oktober in uw agenda. Weet u al zeker dat u erbij wilt zijn? Meld u dan aan via onderstaand inschrijfformulier. De inspiratiebijeenkomst vindt plaats in Blyenberg in Den Haag. Zodra het definitieve programma bekend is, ontvangt u van ons de officiële uitnodiging.

 

ETGO 2021

Inspiratiebijeenkomst 2021

Benieuwd naar de inspiratiebijeenkomst van afgelopen jaar? Lees dan de terugblik op deze bijeenkomst ‘Op expeditie naar de gebouwde omgeving van morgen’.

Wilt u alvast meer informatie over de inspiratiebijeenkomst van 13 oktober? Of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met Sybren van der Velde, Henrieke Polinder, Leah Philippo of Hannah Plandsoen.

 

Ja, ik meld mij aan

Neem contact op met

Alle mensen

Neem contact op met

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief.

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.