TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Social design Nieuwe energie voor taaie processen

  Als een proces stagneert, werkt dieper nadenken of langer onderhandelen vaak niet meer. Dan kan social design zorgen voor een wending.

  Als een proces stagneert, werkt dieper nadenken of langer onderhandelen vaak niet meer. Dan kan social design zorgen voor een wending.

  De ontwerpende discipline

  Als veel partijen met een project te maken hebben, werkt een klassieke aanpak vaak niet goed. Als iedereen een ander belang heeft, zie je vaak dat een proces stroperig wordt of zelfs vastloopt. Dan biedt social design een uitweg. Niet door nog dieper nadenken of nog langer onderhandelen, maar door de ontwerpende discipline te gebruiken om tot een ander perspectief te komen.

  Empathisch onderzoek

  Onze aanpak begint met empathisch onderzoek. We spreken met de eindgebruikers: de bewoners in een wijk, weggebruikers of leerlingen van een school. We onderzoeken wat hen ten diepste bezighoudt. Hun behoeften en drijfveren verbinden we met de opgave die er ligt. We ontwerpen een nieuw verbindend perspectief. Daarin is de opgave niet langer een bedreiging, maar een kans om aan te sluiten bij hetgeen de eindgebruikers in de leefwereld echt belangrijk vinden. In co-creatie gaan we vervolgens op zoek naar oplossingen. Die testen we in de praktijk van alledag. Zo komen we stap voor stap tot een oplossing.

  Onverwachte resultaten

  Social design is iets anders dan het mooi verpakken van wat al bedacht is (en niet werkt). Het proces is een onderzoek dat mensen verbindt op waardenniveau en vanuit een gedeeld perspectief de deur opent naar frisse en onverwachte oplossingen. Het belangrijkste is dat iedere oplossing tot stand komt met de mensen om wie het gaat. Mensen worden enthousiast en taaie processen krijgen weer snelheid.

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen