TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Social design Bouwen aan een duurzame relatie met eindgebruikers

  Als een proces stagneert, werkt dieper nadenken of langer onderhandelen vaak niet meer. Dan kan social design zorgen voor een wending.

  Met social design sla je een brug tussen jouw organisatie en de dagelijkse behoeften van de mensen waarvoor je werkt.


  Er gaapt een kloof

  Bij veel publieke organisaties lijkt het erop dat de regels belangrijker zijn geworden dan de mensen. Terwijl mensen met die regels vooruit geholpen zouden moeten worden. Er gaapt een kloof. Hoe zet je de eindgebruiker weer centraal?

  We spreken met eindgebruikers

  Social design is een krachtige methode om die kloof te dichten. We zoeken eindgebruikers op. Ook mensen die zich op een inspraakavond niet zo makkelijk laten zien. We verplaatsen ons in hun belevingswereld en onderzoeken wat hen bezighoudt. Wat zijn de behoeften en drijfveren van de mensen die van jouw organisatie afhankelijk zijn?

  Een gedeelde manier van kijken

  Als je ten diepste begrijpt wat de eindgebruikers beweegt, vind je veel gemakkelijker de haakjes waar jouw organisatie bij kan aansluiten. Dan kom je tot een gedeelde en uitnodigende manier van kijken. Je maakt het mogelijk om in co-creatie met de eindgebruikers aan de slag te gaan. De oplossing wordt een gedeelde oplossing.

  Relatie op basis van gelijkwaardigheid

  Wij kunnen je met dit proces helpen. Alle middelen waarover ontwerpers beschikken, zetten we daarvoor in. We betrekken de mensen uit jouw doelgroepen op basis van hun intrinsieke motivatie en niet op basis van belangen of standpunten. Daarnaast kijken we wat deze manier van werken betekent voor jouw organisatie. Wat wordt er van je verwacht en welke rol past daar het beste bij? We hebben niet alleen kennis van social design, maar ook van organisatieprocessen en we ontwikkelen meerwaarde door die met elkaar te verbinden.

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen