TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Social design Binnen jouw organisatie met social design aan de slag

  Wij geven opleidingen en trainingen. We inspireren de mensen in je organisatie om zelf met social design nieuwe resultaten te boeken.

  Wij geven opleidingen en trainingen. We inspireren de mensen in je organisatie om zelf met social design nieuwe resultaten te boeken.


  Laat je inspireren

  Misschien heb je al eens kennis gemaakt met social design. Misschien heb je alleen de term horen rondzingen. Tijdens een inspiratiebijeenkomst laten we graag zien wat social design voor jouw organisatie kan betekenen. We hebben tien jaar ervaring met social design en we beschikken over een track record bij alle grote maatschappelijke transitieopgaven. We kunnen je inspireren met voorbeelden in vrijwel iedere sector.

  Stap voor stap zelf aan de slag

  Ga je zelf met social design aan de slag? Dan kunnen we je stap voor stap op weg helpen. We leren je op een uitnodigende manier kijken en denken als een designer. Je ontdekt hoe je samen met eindgebruikers in een open en onderzoekend proces komt tot vernieuwende oplossingen. De formulering van de onderzoeksvraag, empathisch onderzoek, conceptontwikkeling, prototyping en implementatie. We organiseren één- en meerdaagse trainingen en we coachen je bij actuele opgaven.

  Verankeren binnen je organisatie

  Social design is een andere manier van werken. Dat heeft ook consequenties van de structuur van je organisatie. Soms staan bestaande methoden, instrumenten en culturele patronen een impactvolle inbedding van social design in de weg. Dan helpen we je om de ontwerpende ruimte binnen de primaire processen van je organisatie te vergroten.

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen