TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Aanpak Visieontwikkeling

  Wakker het vuurtje aan in jouw organisatie. De start van een winnende strategie is een inspirerende visie. Je zoekt een manier om de gezamenlijke drijfveer van je organisatie te uiten. Dit is de reden waarom de organisatie bestaansrecht heeft en medewerkers zich verbinden.

  Met aantrekkelijke visualisaties en storytelling helpen we je om je toekomstvisie te delen en bouwen.

  Visieontwikkeling

  Dit levert het op...

  • Vuurtje: we weten wat het vuurtje bij mensen laat branden.

  • Visie: we creëren een gewaagde toekomstvisie die uitlegt wat je met je bedrijf kunt bereiken en welke waarde je creëert.
    
  • Draagvlak: mensen begrijpen de visie en komen daarvoor hun bed uit.

  • Een goed verhaal: met een visueel en herkenbaar verhaal en concrete stappen wordt de strategie een goed verhaal dat activeert.

  Zo werkt het...

  humanex-website-tg-visieontwikkeling

   

  Aan de slag om je visie te ontwikkelen?

  Alle mensen

  Aan de slag om je visie te ontwikkelen?

  Alle mensen