TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Aanpak Propositieontwikkeling

  Wil je relevant blijven in de toekomst en voldoende perspectief hebben op groei? Dan is meer van hetzelfde niet meer genoeg. Verzilver kansen die zich voordoen en ontwikkel samen met ons nieuwe proposities. 

  Werk aan innovatie door nieuwe business concepten en proposities te ontwikkelen. Met onze propositieontwikkeling werk je op een gestructureerde manier in 6-8 weken aan het ontdekken, ontwerpen en bewijzen van aantrekkelijke proposities. Met een duidelijke pitch en storyline per concept om je organisatie, product of dienst gelijk in de markt te zetten.

  Propositieontwikkeling

  Dit levert het op...

  • Kansrijke ideeën: omdat we trends, klant- en marktonderzoek vertalen naar nieuwe gebieden en concepten voor groei.

  • Perspectief op groei: omdat we per kans laten zien wat de business case is, hoe het past bij je organisatie en hoe het business- en verdienmodel eruitziet.
  • Draagvlak: omdat we pitches met storylines ontwerpen die de waarde ervan snel en goed communiceren aan anderen.

  • Werkend resultaat: je product of de dienst is gevalideerd en wordt al door jouw doelgroep gebruikt. 

  Zo werkt het...

  humanex-website-tg-propositieont-2

  Propositieontwikkelingen waar we trots op zijn...

  • Hoe verbeteren we de ervaring van consumenten bij de aankoop van een keuken?
   Samen met BSH definiëren we de moments that matter vanuit klantbehoeften en ontwikkelen we nieuwe concepten om de ervaring van consumenten te verbeteren tijdens design sprints.
  • Hoe kunnen we ons marktaandeel vergroten en nieuwe bronnen van omzet creëren?
   Samen met Vendor hebben wij inzichten uit een toekomstverkenning vertaald naar nieuwe business concepten en een betere positionering voor groei met de huidige producten en diensten.
  • Hoe kunnen we kansen voor groei creëren in onze bestaande of in nieuwe markten?
   Samen met Actys Wonen hebben we inzichten uit onze toekomstverkenning vertaald naar nieuwe business concepten zoals beheer en onderhoud voor woningcorporaties.
  • Hoe creëren we een aantrekkelijke werkomgeving die ons helpt het juiste talent aan te trekken?
   Samen met Booking.com vertalen we onderzoek naar de wensen, behoeften en drijfveren van medewerkers naar een dienstverleningsconcept voor het nieuwe hoofdkantoor.
  • Hoe kunnen we onze producten en ons merk herpositioneren voor groei en nieuwe business?
   Samen met Sharp vertalen we inzichten uit klant- en marktonderzoek naar een onderscheidende positionering voor groei in de markt en wat dit betekent voor business development.
  • Hoe kunnen we samen met partners kansen voor groei creëren met reisinformatie?
   Samen met NS hebben wij een toekomstverkenning gedaan voor reisinformatie en een groot aantal business concepten ontworpen die worden ontwikkeld met partners.

  Aan de slag voor een propositieontwikkeling?

  Alle mensen

  Aan de slag voor een propositieontwikkeling?

  Alle mensen