TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Aanpak New business development

  Wil jij je groeikansen omzetten in succesvolle innovaties? Wij helpen je om de kansen die je spot in de markt te valideren en iteratief, samen met échte klanten te werken aan nieuwe producten of diensten. 

  Valideer je groeikansen en genereer de eerste omzet bij je betalende klant. Zo heb je onze inzet in mum van tijd terugverdient!

  Dit levert het op...

  • Snelheid: omdat we echt aan de slag met je nieuwe business en al onze kennis en ervaring gebruiken om het snel te ontwikkelen.

  • Validatie: omdat we kleinschalige goedkope experimenten inzetten bij echte klanten om razendsnel te leren wat wel en niet werkt.
  • Team: omdat we samen werken aan de juiste configuratie van eigen competenties en samenwerking met derden voor zakelijk succes.

  • Klanten: omdat we je nieuwe business introduceren in je bedrijf en in je markt met de eerste betalende klant en leads voor meer.

  Zo werkt het...

  humanex-website-tg-newbusinessdev

  New business development waar we trots op zijn...

  • Hoe creëren we een duurzaam store-as-a-service concept voor huurders van retailvastgoed?
   Samen met Redevco vertalen we tijdens onze opportunity search inzichten uit klantbehoeften naar nieuwe duurzame business concepten die we valideren bij potentiële huurders.
  • Hoe kunnen we onze diensten voor het langer thuis wonen van ouderen beter schaalbaar maken?
   Samen met Leef3.nu ontwikkelden we een nieuwe groeistrategie en valideerden een nieuw schaalbaar businessmodel voor langer thuis wonen met verschillende verdienmodellen.
  • Hoe kunnen we een doorbraak in de bouw realiseren met onze prefab woning?
   Samen met Ballast Nedam hebben wij een nieuwe positionering en nieuw commercieel model ontwikkeld voor business development op basis van consultative selling.
  • Hoe kunnen we ons nieuwe concept introduceren in onze markt en omzet creëren?
   Samen met Canon hebben wij het nieuwe concept, propositie en businessplan gevalideerd en parallel daaraan gelanceerd in de markt en verkocht aan de eerste betalende klanten.

  Aan de slag met new business development?

  Alle mensen

  Aan de slag met new business development?

  Alle mensen