TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Aanpak Metaverse techverkenner

  De metaverse is de toekomst van het internet en social media. Het is de virtuele wereld die je in staat stelt om mensen te ontmoeten, te netwerken, samen te werken, evenementen te bezoeken, nieuwe vaardigheden te leren, te ontspannen en zelfs te gamen of te winkelen. Het is daarmee een enorme aanjager van innovatie in veel sectoren.

  Tijdens onze Techverkenner workshop van een dagdeel ervaar je zelf de kracht van de metaverse en ontdek je samen met je team innovatiekansen voor je bedrijf.

  metaverse techverkenner

  Dit levert het op...

  • Experience: omdat je tijdens de workshop zelf de kracht van de metaverse en de verschillende toepassingen en kansen ervan gaat ervaren.

  • Inzichten: omdat  je waardevolle nieuwe inzichten opdoet door het zelf te ervaren en te zien hoe andere bedrijven er al mee werken.
  • Ideeën: omdat we tijdens de workshop samen bedenken wat de impact van de metaverse is op je bedrijf, manier van werken en diensten.

  • Innovaties: omdat we de beste ideeën kiezen en op basis daarvan innovaties ontwerpen die waarde hebben voor je klanten en je bedrijf.

  Zo werkt het...

  humanex-website-tg-metaverse

  Metaverse techverkennerFacility management en de gebouwde omgeving

  Wij zien 5 kansen om de metaverse voor facility management en de gebouwde omgeving in te zetten. Deze zijn gevat in een whitepaper die je kunt downloaden.

  Aan de slag met de metaverse techverkenner?

  Alle mensen

  Aan de slag met de metaverse techverkenner?

  Alle mensen