TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Aanpak Innovatie design sprint

  Je hebt een complexe uitdaging die in korte tijd moet worden opgelost. Met onze innovatie design sprint innoveer je als een startup en co-creëren we op een snelle, intensieve en gestructureerde manier samen met je team in minder dan een week een slimme, gevalideerde oplossing voor je probleem.

  We ontwerpen en faciliteren innovatie design sprints voor nieuwe processen, waardeproposities, producten, diensten en meer. Zowel fysiek, hybride als digitaal, let's go.

  innovatie design sprint

  Dit levert het op...

  • Oplossing: omdat we in co-creatie met je team een concrete, geteste oplossing leveren met een roadmap voor het vervolg.

  • Validatie: omdat we tijdens de sprint belangrijke aannames toetsen over de haalbaarheid, waarde voor je klant en voor je bedrijf.
  • Snelheid: omdat we zorgen voor een soepel en tof proces dat de prestaties van je team vergroot en voor focus want we hebben een deadline.
  • Teamwork: omdat we disciplines uit je bedrijf laten samenwerken om tot de juiste oplossing te komen en alle stakeholders actief betrekken.

  Zo werkt het...

  humanex-website-tg-innovatiesprint

  Innovatie design sprints waar we trots op zijn...

  • Hoe verbeteren we de prestaties van ons proces voor correctief onderhoud van vastgoed?
   Samen met COA ontwerpen we het proces opnieuw met onze innovatie design sprint en accelereren we de digitale transformatie van het onderhoudsproces om prestaties te verbeteren.
  • Hoe kunnen we de kwaliteit en snelheid van het BOEI-inspectieproces verbeteren?
   Samen met COA, Condor, Helix en Facilicom hebben we het BOEI-inspectieproces opnieuw ontworpen met behulp van onze tweedaagse innovatie design sprint.

  Download toolkit van idee naar business

  Aan de slag met de innovatie design sprint?

  Alle mensen

  Aan de slag met de innovatie design sprint?

  Alle mensen