TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Aanpak Groeistrategie

  Heb je de ambitie om te groeien, maar kun je dat met je huidige producten en diensten niet waarmaken? Om deze value gap te overbruggen helpen wij je aan een krachtige groeistrategie. 

  Ontwerp in 10-12 weken een duidelijke strategie voor groei en innovatie met een concreet portfolio van kansen om aan te werken. Hiermee kun je gericht op zoek naar innovaties om de markt mee te bestormen en als bedrijf verder te groeien.

  Groeistrategie

  Dit levert het op...

  • Value gap: we weten hoe groot het gat is tussen je ambitie en waar je nu staat.

  • Kansgebieden: we weten welke kansgebieden voor jouw organisatie relevant zijn om op in te zetten als je je value gap wilt overbruggen.
  • Strategie: we hebben een strategie die klaar is voor de toekomst.

  • Actie: je weet welke stappen je kunt nemen om de strategie tot uitvoering te brengen.

  Zo werkt het...

  humanex-website-tg-groeistrategie-2

  Groeistrategieën waar we trots op zijn...

  • Hoe identificeren en benutten we toekomstige groeikansen buiten onze business as usual?
   Samen met BASF identificeren we nieuwe ideeën en business concepten voor groei, richten we een business unit op voor new ventures en een investeringfonds voor externe startups.
  • Hoe kunnen we inspelen op veranderingen in onze markt en nieuwe groei realiseren?
   Samen met een bank stellen we een duidelijke groeiambitie op, vertalen we marktonderzoek naar nieuwe business concepten en richten we een incubator programma op dat ventures begeleidt.
  • Hoe kunnen we een customer experience practice opzetten binnen onze organisatie?
   Samen met ABN AMRO vertalen we klantonderzoek naar een nieuw servicemodel, klantbeloften en ideale klantreizen als blauwdruk voor de verdere ontwikkeling van klantprocessen.

  Aan de slag met een groeistrategie?

  Alle mensen

  Aan de slag met een groeistrategie?

  Alle mensen