TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Aanpak Agile innovatiecoach

  Je hebt een idee of een ambitie die je waar wilt maken of een oplossing nodig voor een ogenschijnlijk onoplosbaar probleem. Met onze agile innovatiecoach haal je iemand in huis die gas komt geven. De agile innovatiecoach vergroot tijdelijk je innovatiekracht.

  De agile innovatiecoach is iemand die goed is in het ontwerpen en faciliteren van het proces dat leidt tot succesvolle innovatie in 6-8 weken tijd. Iemand die goed is in de innovatiekracht aanwakkeren bij jouw mensen. Niet volgens het theoretische boekje, maar op een manier innoveren die aansluit bij jouw bedrijf, mensen en doel.

  Innovatiecoach

  Dit levert het op...

  • Drive: omdat we denken en doen als een ondernemer met een eindeloze drive om jouw visie te bereiken en het voor elkaar te krijgen.

  • Focus: omdat we de eindgebruiker centraal stellen in wat we doen om oplossingen tot leven brengen waar mensen van houden.
  • Snelheid: omdat we systematisch te werk gaan in het ontwerpen, testen, bouwen en lanceren en zo je time-to-market drastisch verkorten.

  • Resultaat: omdat we in onze werkwijze creativiteit met commercie en gedragsbeïnvloeding toepassen om met succes te innoveren.

  Zo werkt het...

  humanex-innovatiecoach-2

  Agile innovatiecoaching waar we trots op zijn...

  • Hoe vinden we op korte termijn een oplossing voor mensen zonder woning?
   Samen met de gemeente Haarlemmermeer werken we aan alternatieve woonvormen zoals flexwonen om het woningaanbod zo snel mogelijk te vergroten in afwachting van de permanente nieuwbouw.
  • Hoe kunnen we vervoerders samenbrengen op een platform voor slimmer transport?
   Samen met Cornelissen Groep onderzoeken we de haalbaarheid en business potentie van een platform voor slimmer transport en de producten en diensten die daar onderdeel van kunnen zijn.
  • Hoe kunnen we onze vastgoedorganisatie digitaal transformeren?
   Samen met het COA digitaal transformeren we de vastgoedorganisatie door mensen centraal te stellen, de voordelen van technologie te benutten en processen beter schaalbaar te maken.

  Aan de slag met een agile innovatiecoach?

  Alle mensen

  Aan de slag met een agile innovatiecoach?

  Alle mensen