Aanpak Controle over jouw cyberweerbaarheid

Met de huidige crisis staat de vraag over veilig werken hoog op de agenda. Wij merken dat deze vraag niet ophoudt bij de thuiswerkplek, maar ook nadrukkelijk het eigen bedrijfsnetwerk betreft. Vaak heb je al maatregelen getroffen, maar heb je het gevoel nog niet in controle te zijn. Samen met onze partner EYE Control begeleiden we gemeenten, zorginstellingen en bedrijven bij het in control komen van de cyberweerbaarheid van jouw organisatie.

Onze aanpak is erop gericht voor jouw specifieke situatie governance, processen en maatregelen te implementeren. Ook helpen wij je deze te operationaliseren. Onze oplossingen zijn daarbij zowel op de technologie als op de mens gericht, op zowel preventie als detectie en response, en van beleid tot hands-on. Vanaf dag één neemt jouw controle over de cyberweerbaarheid van jouw organisatie toe.

Wat bieden we je concreet

Niet iedere organisatie is in staat is om totaaloplossingen te bieden aan hun medewerkers. Veel medewerkers zijn dus genoodzaakt om met eigen laptops en desktops vanuit huis te werken. Dit brengt risico’s met zich mee, juist nu cybercriminelen gebruik maken van deze situatie. Om organisaties in deze lastige tijd te helpen bieden we drie effectieve oplossingen, die aansluiten bij elke, specifieke situatie:

  • Endpoint detectie: deze software biedt directe bescherming van de computers van jouw medewerkers thuis. Wij zorgen ervoor dat medewerkers de software eenvoudig zelf kunnen installeren.
  • First response: We reageren direct op beveiligingsmeldingen van onze Endpoint detectie software wanneer een incident zich voordoet.
  • Bewustwordingstrainingen: We trainen jouw medewerkers op afstand met online bewustwordingstrainingen en phishing simulatie.

Je kunt kiezen voor één oplossing, maar je kunt ook oplossingen met elkaar combineren. We bieden al oplossingen vanaf €9,99 per medewerker per maand. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen direct contact met je op.

Over TwynstraGudde en EYE Control

TwynstraGudde biedt opdrachtgevers unieke, werkbare oplossingen en brengt complexe projecten en programma’s tot een goed einde. Impact op morgen daar gaan we samen met EYE Control voor. EYE Control bestaat uit specialisten die hun sporen verdiend hebben binnen het cyberprogramma van de Nederlandse overheid met diep inzicht in zowel de aanval als de verdediging. Een cyber veilig Nederland was en is onze missie!

Ik wil graag meer weten

Neem contact op met

Alle mensen

Neem contact op met

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief.

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.