TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  N.V. Het Havengebouw Amsterdam Professioneel vastgoedmanagement bij Het Havengebouw Amsterdam

  Het Havengebouw Amsterdam is verantwoordelijk voor de exploitatie van Het Havengebouw. Een schitterend pand aan het IJ, centraal gelegen in het hart van Amsterdam met een panorama over zowel de haven als de stad.

  Foto: Stuart Frisby

  Om het beheer verder te professionaliseren besluit de N.V. om het vastgoedmanagement van Het Havengebouw aan te besteden. TwynstraGudde wordt gevraagd dit proces te begeleiden.

  Professioneel vastgoedmanagement is van belang voor de exploitatie en de rendementsdoelstellingen van commercieel vastgoed. Daarbij staan zowel de belangen van de eigenaar als die van huurders centraal en fungeert de vastgoedmanager als verbindende schakel. Met de nieuw op te stellen overeenkomst voor vastgoedmanagement wil de N.V. dit belang nog beter borgen.

  "Professioneel vastgoedmanagement is van belang voor de exploitatie en de rendementsdoelstellingen van commercieel vastgoed."
  Thijs van der Spil, senior adviseur bedrijfsvoering en vastgoed

  Opstellen van de vastgoedmanagementovereenkomst

  Samen met onze opdrachtgever specificeren wij de voor het vastgoedmanagement te verrichten activiteiten en de wijze waarop daarover aan de N.V. wordt gerapporteerd. Daarnaast adviseren wij over de prijsstelling en faciliteren besluitvorming richting de keuze voor een marktpartij. Nadat een geschikte marktpartij is gevonden stellen wij tevens de vastgoedmanagementovereenkomst op en onderhandelen met de opdrachtnemer over te ontvangen vergoedingen en de tarifering van meerwerk.

  Verzakelijking vastgoedmanagement

  Het resultaat? Een onafhankelijk en transparant proces van aanbesteden met een verdere professionalisering en verzakelijking van het vastgoedmanagement als gevolg. TwynstraGudde heeft N.V. Het Havengebouw Amsterdam gedurende dit proces begeleid.

  Neem contact op met

  Alle mensen

  Neem contact op met

  Alle mensen