Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Grafisch Lyceum Rotterdam - 2 Leden Raad van Toezicht

  met als aandachtsgebied (1) HRM en (2) Onderwijs Grafisch Lyceum Rotterdam is dé vakschool (vmbo, mbo) in Nederland als het gaat om innovatief onderwijs op het gebied van media, entertainment en technologie. De school wordt gedreven door een voortdurende ambitie om kwalitatief onderwijs te...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Adviseur contracteren en aanbesteden

  Investeringsopgaven worden groter en complexer. Zowel om bestaande infrastructuur in stand te houden, als om nieuwe ontwikkelingen zoals als de energietransitie mogelijk te maken. Geen partij kan het helemaal alleen. Projecten vragen om een andere verdeling van verantwoordelijkheden en risico’s, om...

  Solliciteer nu

  Aanpak Agile innovatiecoach

  Je hebt een idee of een ambitie die je waar wilt maken of een oplossing nodig voor een ogenschijnlijk onoplosbaar probleem. Met onze agile innovatiecoach haal je iemand in huis die gas komt geven. De agile innovatiecoach vergroot tijdelijk je innovatiekracht.

  De agile innovatiecoach is iemand die goed is in het ontwerpen en faciliteren van het proces dat leidt tot succesvolle innovatie in 6-8 weken tijd. Iemand die goed is in de innovatiekracht aanwakkeren bij jouw mensen. Niet volgens het theoretische boekje, maar op een manier innoveren die aansluit bij jouw bedrijf, mensen en doel.

  Innovatiecoach

  Dit levert het op...

  • Drive: omdat we denken en doen als een ondernemer met een eindeloze drive om jouw visie te bereiken en het voor elkaar te krijgen.

  • Focus: omdat we de eindgebruiker centraal stellen in wat we doen om oplossingen tot leven brengen waar mensen van houden.
  • Snelheid: omdat we systematisch te werk gaan in het ontwerpen, testen, bouwen en lanceren en zo je time-to-market drastisch verkorten.

  • Resultaat: omdat we in onze werkwijze creativiteit met commercie en gedragsbeïnvloeding toepassen om met succes te innoveren.

  Zo werkt het...

  humanex-innovatiecoach-2

  Agile innovatiecoaching waar we trots op zijn...

  • Hoe vinden we op korte termijn een oplossing voor mensen zonder woning?
   Samen met de gemeente Haarlemmermeer werken we aan alternatieve woonvormen zoals flexwonen om het woningaanbod zo snel mogelijk te vergroten in afwachting van de permanente nieuwbouw.
  • Hoe kunnen we vervoerders samenbrengen op een platform voor slimmer transport?
   Samen met Cornelissen Groep onderzoeken we de haalbaarheid en business potentie van een platform voor slimmer transport en de producten en diensten die daar onderdeel van kunnen zijn.
  • Hoe kunnen we onze vastgoedorganisatie digitaal transformeren?
   Samen met het COA digitaal transformeren we de vastgoedorganisatie door mensen centraal te stellen, de voordelen van technologie te benutten en processen beter schaalbaar te maken.

  Aan de slag met een agile innovatiecoach?

  Alle mensen

  Aan de slag met een agile innovatiecoach?

  Alle mensen