TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Executive Search Nieuwe mensen voor bestuur, management en RvT

  Nieuwe leiders en toezichthouders zorgen voor nieuwe dynamiek. Wij begeleiden de on-boarding om te zorgen dat zij zich effectief met jouw organisatie verbinden.

  Nieuwe mensen op toezichthoudende en bestuurlijke posities in je organisatie brengen nieuwe inspiratie, maar introduceren ook een nieuwe cultuur.  De ‘landing’ van een nieuwe executive is een delicaat proces. Wij hebben veel aandacht voor de menselijke maat. Dat is bepalend voor de kans op succes en daarmee hebben zij impact op morgen.

  Maximaal ontzorgen

  Het is ons doel jou maximaal te ontzorgen. Het gaat niet slechts om de beste kandidaat; we willen organisaties beter laten functioneren. Daarom volgen we de executives die via onze bemiddeling bij jou werken na hun aanstelling. We begeleiden de on-boarding en gebruiken assessments om een zorgvuldig introductie- en ontwikkelproces te doorlopen. Ons werk is pas klaar als de nieuwe bestuurder, manager of toezichthouder in jouw organisatie is geworteld en toegevoegde waarde bewijst.

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen