Webinar - 5 november 2020 Veranderaanpak voor beheerorganisaties

Tijdens ons webinar Veranderaanpak voor beheerorganisaties hebben Sanne van Empel en Aniek Janssen gesproken over de veranderkundige aanpak die je kunt toepassen om je beheerorganisatie toekomstbestendig te maken.

Toegevoegd door Sanne van Empel op 12 november 2020

Tijdens het webinar hebben we ingezoomd op de drie fasen van de veranderkundige aanpak: het vaststellen van de ambitie, het analyseren van de veranderopgave en het ontwikkelen van het veranderplan. Per fase werden de belangrijkste stappen, inzichten en geleerde lessen gedeeld. Ook kwam het door ons ontwikkelde maturity model aan de orde. Een belangrijk onderdeel van dit model is dat de focus op zowel de mens als de organisatie ligt. Naast processen, procedures en producten beschouw je ook ’zachte elementen’ als gedrag, leiderschap en samenwerking. Dat geldt niet alleen voor het maturity model maar voor de gehele veranderaanpak. Hierdoor krijgt jouw opgave meer diepgang en integraliteit.

Bekijk dit webinar

Drie fasen

Wil je meer weten over de veranderkundige aanpak en de drie fasen die je hiermee doorloopt? Lees dan het blog De drie fasen van een toekomstbestendige beheerorganisatie van Sanne van Empel.

Meer weten?

Ben je benieuwd hoe je de veranderaanpak inzet in jouw beheerorganisatie en wil je hierover met iemand van gedachten wisselen? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen op korte termijn contact met je op.

Heb je een vraag voor ons?

Neem contact op met

Alle mensen

Neem contact op met

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief.

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.