TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Opleiding Nieuw programma Leiderschap in assetmanagement gaat van start

  Leiderschap in assetmanagement wordt steeds belangrijker. Op basis van onze ervaringen uit de praktijk zagen we dat assetmanagement naast een ingericht systeem ook gaat over leiderschap. Dit inzicht was voor ons aanleiding om beide onderwerpen te verbinden. Samen met Oxand heeft TwynstraGudde een tweedaagse opleiding ontwikkeld over 'Leiderschap in assetmanagement'. Bedoeld voor iedereen die een ontwikkelbehoefte heeft op het gebied van leiderschap en werkt in een beheerorganisatie.

  Toegevoegd door Harmen van Schaik op 19 december 2022

  Leiders binnen assetmanagement zijn een inspiratie voor anderen in grote opgaven van vandaag en morgen. Stel je voor dat ook jij ervoor zorgt dat assetmanagement een nieuwe normaal is, met betere samenwerking, betere beheersbaarheid en hogere tevredenheid. Met plezier en passie samenwerken met anderen aan het verbinden, verbeteren en verduurzamen van het areaal.

  Verbinden theorie en praktijk

  In november vond de eerste editie van de opleiding ‘Leiderschap in assetmanagement’ plaats. Deelnemers waren enthousiast over de mooie balans tussen theorie over leiderschap en voorbeelden uit de praktijk: ‘We hebben in dit programma spelenderwijs het leiderschap in assetmanagement beter leren begrijpen en kennen.'

  Samenwerking TwynstraGudde, Oxand en Antea Group​

  Samen verbeteren Oxand, Antea Group en TwynstraGudde organisaties door leiderschap en assetmanagement te verbinden in de praktijk. TwynstraGudde is gespecialiseerd in project- en programmamanagement, veranderkunde, organisatiekunde en samenwerkingskunde. Oxand is expert op het gebied van effectief assetmanagement. We delen de visie dat goed leiderschap cruciaal is voor succesvol assetmanagement.

  Wil jij twee dagen werken aan jezelf, je rol en je opgave en zo een betere leider worden? 

  Lees meer en schrijf je in

  Neem contact op met

  Alle mensen

  Neem contact op met

  Alle mensen