TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Nieuws TwynstraGudde ondertekent Paris Proof Commitment

  TwynstraGudde heeft het Paris Proof Commitment ondertekend en verbindt zich hiermee aan de ambitieuze doelstelling het energieverbruik en de daarbij behorende CO2-emissies in de gebouwde omgeving gemiddeld met 2/3 te verlagen in 2040.

  Toegevoegd door Esther van Koot op 25 oktober 2022

  Door het tekenen van dit Commitment toont TwynstraGudde leiderschap om versneld de eigen organisatie te verduurzamen. Ook helpen we opdrachtgevers in de bouw- en vastgoedsector hun klimaatdoelen concreet te maken en versneld te verduurzamen. 

  Stichting Dutch Green Building Council

  Het Paris Proof Commitment is een initiatief van stichting Dutch Green Building Council (DGBC); de landelijke maatschappelijke organisatie die zich inzet om de gebouwde omgeving in hoog tempo toekomstbestendig te maken. De gebouwde omgeving is verantwoordelijk voor bijna 40% van ons energieverbruik en bijna een derde van de CO2-uitstoot in Nederland. Het verduurzamen van deze sector is daarom een belangrijke sleutel om Nederland sneller en grondiger duurzamer te maken. De DGBC pakt hierin een leidende positie en werkt samen met de overheid en met organisaties die werkzaam zijn in de bouw- en vastgoedsector.

  TwynstraGudde ondertekent Paris Proof Commitment-nieuws

  Vijf stappen

  De Paris Proof ambitie en de manier waarop organisaties hier concreet mee aan de slag gaat kent vijf stappen:

  • Het onderschrijven van de Paris Proof Ambitie.
  • Het committeren dat alle bestaande en nieuwe gebouwen in de directe controle Paris Proof zijn in 2040. En dat gebouwen waar de organisatie invloed op heeft Paris Proof zijn in 2040.
  • Het transparant zijn over het eigen energiegebruik en CO2-emissies, door o.a. het opstellen van routekaarten.
  • Het monitoren en rapporteren van de voortgang.
  • Het promoten van Paris Proof naar klanten, partners en sector.

  Neem contact op met

  Alle mensen

  Neem contact op met

  Alle mensen