Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Grafisch Lyceum Rotterdam - 2 Leden Raad van Toezicht

  met als aandachtsgebied (1) HRM en (2) Onderwijs Grafisch Lyceum Rotterdam is dé vakschool (vmbo, mbo) in Nederland als het gaat om innovatief onderwijs op het gebied van media, entertainment en technologie. De school wordt gedreven door een voortdurende ambitie om kwalitatief onderwijs te...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Adviseur contracteren en aanbesteden

  Investeringsopgaven worden groter en complexer. Zowel om bestaande infrastructuur in stand te houden, als om nieuwe ontwikkelingen zoals als de energietransitie mogelijk te maken. Geen partij kan het helemaal alleen. Projecten vragen om een andere verdeling van verantwoordelijkheden en risico’s, om...

  Solliciteer nu

  Nieuws TwynstraGudde ondertekent Paris Proof Commitment

  TwynstraGudde heeft het Paris Proof Commitment ondertekend en verbindt zich hiermee aan de ambitieuze doelstelling het energieverbruik en de daarbij behorende CO2-emissies in de gebouwde omgeving gemiddeld met 2/3 te verlagen in 2040.

  Toegevoegd door Esther van Koot op 25 oktober 2022

  Door het tekenen van dit Commitment toont TwynstraGudde leiderschap om versneld de eigen organisatie te verduurzamen. Ook helpen we opdrachtgevers in de bouw- en vastgoedsector hun klimaatdoelen concreet te maken en versneld te verduurzamen. 

  Stichting Dutch Green Building Council

  Het Paris Proof Commitment is een initiatief van stichting Dutch Green Building Council (DGBC); de landelijke maatschappelijke organisatie die zich inzet om de gebouwde omgeving in hoog tempo toekomstbestendig te maken. De gebouwde omgeving is verantwoordelijk voor bijna 40% van ons energieverbruik en bijna een derde van de CO2-uitstoot in Nederland. Het verduurzamen van deze sector is daarom een belangrijke sleutel om Nederland sneller en grondiger duurzamer te maken. De DGBC pakt hierin een leidende positie en werkt samen met de overheid en met organisaties die werkzaam zijn in de bouw- en vastgoedsector.

  TwynstraGudde ondertekent Paris Proof Commitment-nieuws

  Vijf stappen

  De Paris Proof ambitie en de manier waarop organisaties hier concreet mee aan de slag gaat kent vijf stappen:

  • Het onderschrijven van de Paris Proof Ambitie.
  • Het committeren dat alle bestaande en nieuwe gebouwen in de directe controle Paris Proof zijn in 2040. En dat gebouwen waar de organisatie invloed op heeft Paris Proof zijn in 2040.
  • Het transparant zijn over het eigen energiegebruik en CO2-emissies, door o.a. het opstellen van routekaarten.
  • Het monitoren en rapporteren van de voortgang.
  • Het promoten van Paris Proof naar klanten, partners en sector.

  Neem contact op met

  Alle mensen

  Neem contact op met

  Alle mensen