TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Opleiden Incompany opleidingen: op maat gemaakt

  Onze opleidingen bieden wij ook incompany aan. Dit is interessant wanneer meerdere medewerkers zich willen ontwikkelen in een bepaalde expertise. Wij maken een opleiding dan helemaal op maat, aangepast aan de wensen van de organisatie.

  Wanneer je een opleidingsprogramma geheel op maat voor je organisatie wenst, vraag ons dan een voorstel te doen voor een incompany opleiding of training. Immers, iedere organisatie heeft zijn eigen dynamiek, vraagstukken en opgaven. Een open opleiding kan soms onvoldoende aansluiten bij die specifieke context en wensen. Een op maat gemaakt programma kan je helpen in het realiseren van de specifieke ontwikkeldoelstellingen van je mensen. Een op maat gemaakt programma geeft uiteraard meer gelegenheid om op de dynamiek en de vraagstukken van je eigen organisatie en mensen in te gaan. 

  Anders leren en ontwikkelen

  Daarnaast denken wij graag met je mee over andere vormen van leren en ontwikkelen dan met opleidingen en trainingen. Er zijn namelijk nog veel meer mogelijkheden om de ontwikkeling van je organisatie en mensen te ondersteunen. Je kunt denken aan vormen van leren die dichter aansluiten op de dagelijkse praktijk. 80% van het leren vindt immers plaats op de werkplek (en maar 20% in opleidingen, trainingen en andere formele leerinterventies). Onder meer vanuit onze Language of Learning hebben wij een rijke schare aan inzichten en ervaringen over leren en ontwikkelen in organisaties.

  Meer informatie ontvangen?

  Wil je meer informatie ontvangen over onze incompany opleidingen en trainingen? Of wil je verkennen welke andere mogelijkheden er zijn om het leren en ontwikkelen binnen je organisatie op een stevige manier vorm te geven? Neem dan contact op met onze afdeling opleidingen: opleidingen@tg.nl, 033 - 467 74 20.

  Neem contact op

  Alle mensen

  Neem contact op

  Alle mensen