Opleiden Incompany opleidingen: op maat gemaakt

Onze opleidingen bieden wij ook incompany aan. Dit is interessant wanneer meerdere medewerkers zich willen ontwikkelen in een bepaalde expertise. Wij maken een opleiding dan helemaal op maat, aangepast aan de wensen van de organisatie.

Wanneer je een opleidingsprogramma geheel op maat voor je organisatie wenst, vraag ons dan een voorstel te doen voor een incompany opleiding of training. Immers, iedere organisatie heeft zijn eigen dynamiek, vraagstukken en opgaven. Een open opleiding kan soms onvoldoende aansluiten bij die specifieke context en wensen. Een op maat gemaakt programma kan je helpen in het realiseren van de specifieke ontwikkeldoelstellingen van je mensen. Een op maat gemaakt programma geeft uiteraard meer gelegenheid om op de dynamiek en de vraagstukken van je eigen organisatie en mensen in te gaan. 

Anders leren en ontwikkelen

Daarnaast denken wij graag met je mee over andere vormen van leren en ontwikkelen dan met opleidingen en trainingen. Er zijn namelijk nog veel meer mogelijkheden om de ontwikkeling van je organisatie en mensen te ondersteunen. Je kunt denken aan vormen van leren die dichter aansluiten op de dagelijkse praktijk. 80% van het leren vindt immers plaats op de werkplek (en maar 20% in opleidingen, trainingen en andere formele leerinterventies). Onder meer vanuit onze Language of Learning hebben wij een rijke schare aan inzichten en ervaringen over leren en ontwikkelen in organisaties.

Meer informatie ontvangen?

Wil je meer informatie ontvangen over onze incompany opleidingen en trainingen? Of wil je verkennen welke andere mogelijkheden er zijn om het leren en ontwikkelen binnen je organisatie op een stevige manier vorm te geven? Neem dan contact op met onze afdeling opleidingen: opleidingen@tg.nl, 033 - 467 74 20.

Neem contact op

Alle mensen

Neem contact op

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.