Executive Search Nieuwe mensen voor management, bestuur en RvT

Nieuwe leidinggevenden zorgen voor nieuwe dynamiek. Wij begeleiden de on-boarding om te zorgen dat zij zich effectief met jouw organisatie verbinden.

Nieuwe mensen op leidinggevende posities in je organisatie brengen nieuwe inspiratie, maar introcuceren ook een nieuwe cultuur. Vaak komen nieuwe executivers binnen in een toch al onrustige sfeer, bijvoorbeeld als er sprake is van een fusie of een reorganisatie. Sommige mensen komen in een andere positie terecht en werkprocessen worden vernieuwd. De ‘landing’ van een nieuwe executive is daardoor een delicaat proces. Wij hebben veel aandacht voor de menselijke maat. Dat is bepalend voor de kans op succes.

Maximaal ontzorgen

Het is ons doel jou maximaal te ontzorgen. Het gaat niet slechts om de beste kandidaat; we willen organisaties en teams beter laten functioneren. Daarom volgen we de executives die via onze bemiddeling bij jou werken tot minstens een jaar na hun aanstelling. We begeleiden de on-boarding en gebruiken assessments om een zorgvuldig introductie- en ontwikkelproces te doorlopen. Ons werk is pas klaar als de nieuwe manager, bestuurder of toezichthouder in jouw organisatie is geworteld en zijn of haar toegevoegde waarde bewijst.

Neem contact op met één van onze mensen

Alle mensen

Neem contact op met één van onze mensen

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief.

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.