Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Grafisch Lyceum Rotterdam - 2 Leden Raad van Toezicht

  met als aandachtsgebied (1) HRM en (2) Onderwijs Grafisch Lyceum Rotterdam is dé vakschool (vmbo, mbo) in Nederland als het gaat om innovatief onderwijs op het gebied van media, entertainment en technologie. De school wordt gedreven door een voortdurende ambitie om kwalitatief onderwijs te...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Adviseur contracteren en aanbesteden

  Investeringsopgaven worden groter en complexer. Zowel om bestaande infrastructuur in stand te houden, als om nieuwe ontwikkelingen zoals als de energietransitie mogelijk te maken. Geen partij kan het helemaal alleen. Projecten vragen om een andere verdeling van verantwoordelijkheden en risico’s, om...

  Solliciteer nu

  Executive Search Nieuwe mensen voor bestuur, management en RvT

  Nieuwe leiders en toezichthouders zorgen voor nieuwe dynamiek. Wij begeleiden de on-boarding om te zorgen dat zij zich effectief met jouw organisatie verbinden.

  Nieuwe mensen op toezichthoudende en bestuurlijke posities in je organisatie brengen nieuwe inspiratie, maar introduceren ook een nieuwe cultuur.  De ‘landing’ van een nieuwe executive is een delicaat proces. Wij hebben veel aandacht voor de menselijke maat. Dat is bepalend voor de kans op succes en daarmee hebben zij impact op morgen.

  Maximaal ontzorgen

  Het is ons doel jou maximaal te ontzorgen. Het gaat niet slechts om de beste kandidaat; we willen organisaties beter laten functioneren. Daarom volgen we de executives die via onze bemiddeling bij jou werken na hun aanstelling. We begeleiden de on-boarding en gebruiken assessments om een zorgvuldig introductie- en ontwikkelproces te doorlopen. Ons werk is pas klaar als de nieuwe bestuurder, manager of toezichthouder in jouw organisatie is geworteld en toegevoegde waarde bewijst.

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen