TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Wageningen University & Research Effectief vastgoedmanagement dankzij live dashboard

  De vastgoedorganisatie van Wageningen University & Research heeft een live dashboard voor vastgoedinformatie. Overzichten zijn met één druk op de knop beschikbaar. Het maakt sturing effectiever en verantwoording makkelijker. TwynstraGudde heeft het dashboard samen met de WUR ontwikkeld.

  De Wageningen University & Research (WUR) is eigenaar van vele tientallen, zeer verschillende gebouwen. Goed vastgoedmanagement kan ervoor zorgen dat die gebouwen de primaire doelstellingen van WUR maximaal ondersteunen. Daarvoor is up-to-date informatie essentieel. Die informatie was er wel, maar werd altijd in meerdere systemen verzameld zoals een vastgoedsysteem, een financieel systeem en verschillende energiesystemen. Voor een dieper inzicht moet je verbanden leggen. Zijn energiezuinige gebouwen bijvoorbeeld duurder of goedkoper in gebruik? De afdeling Vastgoed van de WUR vroeg TwynstraGudde hiervoor een dashboard te bouwen in een overkoepelend programma dat als paraplu fungeert tussen bestaande systemen en data aan elkaar koppelt.

  Samenwerken

  Er bestaan in de wereld van de ICT veel business intelligence programma’s die de gewenste overzichten en data kunnen genereren. In onze visie is het echter geen ICT-vraag, maar primair een vraag op het gebied van huisvesting en vastgoed. Het is volgens ons bovendien belangrijk om niet top-down een allesomvattend systeem neer te zetten, maar juist van onderop, samen met de mensen die ermee moeten werken, aan de gang te gaan.

  Klein beginnen, snel resultaat

  Wij hebben gekozen voor een agile aanpak: klein te beginnen en snel concrete resultaten boeken. In samenspraak met betrokkenen van de WUR hebben we een dashboard opgezet met herkenbare informatie uit meerdere systemen. In een tijdsbestek van acht dagen is het dashboard voor de ogen van de gebruikers gegroeid. Al werkende zijn kansen die zich aandienden benut en zijn belemmeringen opgelost. Door het gezamenlijke maakproces zijn enthousiasme en draagvlak ontstaan.  

  Eén druk op de knop

  Het dashboard is interactief. Je kunt bijvoorbeeld vinkjes aan- en uitzetten om op zoek te gaan naar trends en correlaties. Hiermee nodigt het systeem uit om met de informatie aan de slag te gaan. Het inzicht in de vastgoedportefeuille groeit en sturing wordt effectiever. Via het dashboard is het met één druk op de knop bovendien mogelijk de juiste gegevens te genereren ten behoeve van rapportages, benchmarks, strategische plannen en routekaarten.

  Onze toegevoegde waarde

  Wij hebben deze opdracht vanuit onze kennis van huisvesting en vastgoed benaderd. Samen met de opdrachtgever hebben we nauwkeurig gekeken waar behoefte aan is. Vervolgens hebben we onze kennis van ICT-oplossingen en Data Driven Vastgoedmanagement gebruikt om maatwerk te leveren.

  Neem contact op

  Alle mensen

  Neem contact op

  Alle mensen