TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied Training projectmanagement vergroot efficiëntie

  De Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied heeft in toenemende mate te maken met uitdagende projecten. Dit zijn zowel externe projecten zoals vergunningaanvragen voor zeer complexe bouwprojecten als interne projecten. Door deze uitdagingen projectmatig aan te pakken, verloopt dit werk efficiënter voor zowel initiatiefnemers als de Omgevingsdienst zelf. De omgevingsdienst heeft het initiatief genomen tot een professionaliseringsslag in het projectmanagement.  TwynstraGudde heeft de medewerkers hierin getraind.

  De Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied heeft onder andere te maken met grote en ingewikkelde werken in de openbare ruimte. Voorbeelden zijn de bouw van een sluizencomplex en de aanleg van een tunnel. Het zijn eenmalige projecten die zorgen voor een complexe vergunningprocedure. Voor een efficiënt verloop van die procedures is het belangrijk dat de Omgevingsdienst aanhaakt bij het projectmanagement van de initiatiefnemers. Je moet proberen mee te denken. Anders bestaat het risico dat je een project onvoldoende beheerst.

  Praktijkgerichte training

  De medewerkers zijn vaak niet afkomstig uit de wereld van het projectmanagement. Daarom hebben wij in opdracht van de Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied een korte, praktijkgerichte incompany training opgezet. We geven medewerkers houvast, reiken kennis aan en werken aan een gemeenschappelijke taal. Aan de hand van eigen casuïstiek gaan we het gesprek aan over hoe projecten binnen de organisatie effectiever kunnen worden georganiseerd.

  De winst is groot

  De training duurt slechts anderhalve dag, maar de winst is groot. Door de praktische insteek ervaren de deelnemers direct waarom een projectmatige aanpak waardevol is. Bovendien is de toepassing van de opgedane kennis optimaal. Medewerkers pakken projecten effectiever aan doordat hun manier van werken beter correspondeert met de manier waarop initiatiefnemers hun werk aanpakken. Dat levert intern en extern winst op. De uitvoering van vergunningprocedures verloopt efficiënter en is beter voorspelbaar.

  Waarom TwynstraGudde?

  TwynstraGudde is expert in projectmatig werken. We zijn bovendien goed thuis in het fysieke domein en kennen de wereld van het openbaar bestuur. Onze trainers gebruiken die achtergrond om mensen met elkaar in gesprek te laten gaan over de relevante thema’s. Dat leidt in korte tijd tot een maximaal effect.

  Neem contact op met

  Alle mensen

  Neem contact op met

  Alle mensen