TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Ziekenhuis St Jansdal Succesvol projectmatig werken - ook als online training

  De ziekenhuiszorg verandert razendsnel. Succesvol werken in projecten helpt om goed met nieuwe uitdagingen om te gaan. TwynstraGudde heeft met een training op maat Ziekenhuis St Jansdal geholpen een stap te zetten naar professionalisering van projectmatig werken.

  Foto: Ziekenhuis St Jansdal

  Het oprichten van een nieuwe afdeling. Het invoeren van een ander aanmeldsysteem. Het integreren van werkprocessen. Het zijn allemaal voorbeelden van veranderingen waar ziekenhuizen met regelmaat mee te maken krijgen. Succesvol veranderen is mogelijk door projectmatig te werken: met een helder doel voor ogen en binnen het gestelde budget qua tijd en geld. Projecten in ziekenhuizen zijn echter uitermate lastig. Je moet als projectmanager bewegen in een complexe omgeving. Traditionele kaders gaan vaak niet op. Ziekenhuis St Jansdal, met vestigingen in Harderwijk, Lelystad en poliklinieken in Dronten, Nijkerk en Putten vroeg TwynstraGudde om zijn medewerkers op dit gebied te trainen.

  Training op maat

  Onze adviseurs hebben in samenspraak met de interne St Jansdal Academie gekozen voor een speedcursus van twee dagdelen. Voordeel is dat de medewerkers hierdoor slechts kort uit het primaire proces werden gehaald. De opzet van de training is verder in overleg met het ziekenhuis nauwkeurig op maat bepaald.

  Theorie en praktijk

  Belangrijk onderdeel was het verbinden van theorie en praktijk. De theorie bood houvast in de opdrachten. De deelnemers brachten daarbij hun eigen casuïstiek in en daarover gingen de trainers het gesprek aan. Vanaf het eerste moment voelde de training daardoor als relevant. We hebben in de training verschillende werkvormen gehanteerd. Delen waren klassikaal. Op onderdelen werkten de deelnemers in tweetallen of in kleine groepen. Tussentijds gingen de deelnemers met een huiswerkopdracht direct met het aangeboden materiaal aan de slag. De complete speedcursus hebben we op deze manier voor zes groepen verzorgd.

  'TwynstraGudde dacht actief met ons mee en was flexibel in de vormgeving van de training. Met de beschikbare tijd konden we een mooie training op maat bieden voor onze medewerkers. Zo zijn zoveel mogelijk medewerkers passend geschoold, zonder het primaire proces te verstoren'.
  Marjon Lamers, Adviseur bij de St Jansdal Academie

  Resultaat: één taal in projecten

  Door gezamenlijk te leren en door theorie en praktijk te verbinden, hebben we met Ziekenhuis St Jansdal een mooie stap gezet naar het professionaliseren van projecten. Er is een gezamenlijke taal ontwikkeld. Inmiddels worden steeds vaker kritische vragen gesteld bij de start van een project. Meer en meer werken medewerkers op dezelfde manier binnen projecten. Dit geeft inzicht en overzicht. Projectleiders en -medewerkers zijn sterker geworden om de uitdagingen die de komende periode nog gaat brengen, aan te gaan.

  Toegevoegde waarde van TwynstraGudde

  Projectmatig werken is één van de kernactiviteiten van TwynstraGudde. Daar komt bij dat onze trainers goed op de hoogte zijn van de uitdagingen van de ziekenhuiswereld en de dynamiek die deze met zich meebrengen. Zij zijn daardoor als geen ander in staat om theorie en praktijk met elkaar te verbinden en (online) trainingen echt op maat vorm te geven.

  Online projectmatig werken training

  In deze tijden verandert de samenwerking binnen en tussen organisaties en er ontstaan nieuwe mogelijkheden. Zo hebben wij deze training aangepast naar een online setting. Wil je daar mee over weten? Vul dan onderstaand formulier in.

  Wil je meer weten over een online projectmatig werken training?

  Neem contact op met

  Alle mensen

  Neem contact op met

  Alle mensen