TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Provincie Zuid-Holland Professioneel opdrachtgeverschap versterkt provincie

  Ambtelijk opdrachtgeverschap is een vak apart. Je brengt opgaveteams in positie en zorgt dat zij optimaal bijdragen aan de gezamenlijke opdracht. Samen met de provincie Zuid-Holland hebben wij de training Professioneel Opdrachtgeverschap opgezet en verzorgd.

  Een effectieve opdrachtgever is zich bewust van zijn rol. Je moet goed weten wat voor soort opdrachtgever je bent. Wat betekent de aard van de opdracht voor jouw rol als opdrachtgever? Wat moet je doen en nalaten? Wanneer laat je dingen los en hoe houd je de vinger aan de pols? Samen met het expertisecentrum Opdrachtgeverschap van de provincie Zuid-Holland hebben we een methodiek ontwikkeld om ambtelijke opdrachtgevers hierin sterker te maken.

  Training Professioneel Opdrachtgeverschap

  Samen met co-trainers van de provincie hebben we een beknopte training Professioneel Opdrachtgeverschap verzorgd voor tien groepen van telkens circa tien medewerkers die de rol van ambtelijke opdrachtgever vervullen. In anderhalve dag hebben we gewerkt aan een gemeenschappelijke taal op dit gebied en inzicht in de verschillende rollen in het opdrachtgevende systeem. Wat betekent jouw rol als opdrachtgever en wat vraagt het van je? In de training hebben we onder meer aandacht besteed aan de wijze waarop bestuurlijke en ambtelijke opdrachtgevers samenwerken. Ook hebben we gekeken naar opdrachtformulering en naar de matching van een opdrachtgever aan een opdracht.

  Gericht op de praktijk

  De training is gericht op de praktijk van de deelnemers. We hanteren daarom praktijkcases van de deelnemers als basis voor de oefeningen. We verbinden hiermee de theorie van professioneel opdrachtgeverschap direct met toepassing in de praktijk. Het resultaat is dat opdrachtgevers zich bewuster worden van hun rol en van de manier waarop ze die invullen. De kracht van samenwerking tussen opdrachtgever en opdrachtteams komt daardoor beter uit de verf en de opgaven waar de provincie voor staat, worden effectiever aangepakt.

  Waarom TwynstraGudde?

  Onze trainers zijn in staat om mensen met elkaar in gesprek te laten gaan over relevante thema’s. We combineren daarbij de theorie van professioneel opdrachtgeverschap met praktijkervaring in verschillende organisaties. Vanuit die achtergrond maken we iedere training precies op maat. Onze trainers zijn bovendien bekend met de wereld van het openbaar bestuur en de taken van de provincie in het bijzonder.

  Neem contact op met

  Alle mensen

  Neem contact op met

  Alle mensen