TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Booking.com Een werkomgeving waar je blij van wordt

  Waarom komen mensen uit de hele wereld naar Amsterdam om bij Booking.com te werken? Wat verwacht je van je kantoor en de geboden faciliteiten? Wij brachten dat in kaart en vertaalden het in een dienstverleningsconcept.

  Foto: Booking.com

  Bij Booking.com werken wereldwijd 17.500 mensen. Het bedrijf heeft meer dan 200 kantoren in 70 landen. Voor de hoofdvestiging in Amsterdam is het bedrijf in 2018 gestart met de bouw van een campus waar 4.000 mensen kunnen werken, elkaar ontmoeten en een opleiding volgen.

  Van gebouwen tot koffieautomaat

  De afdeling Real Estate & Workplace Services van Booking.com heeft als opdracht te zorgen voor een werkomgeving die aantrekkelijk is: van de gebouwen tot de koffieautomaat. Een omgeving waar de veelal jonge en veeleisende werknemers voor kiezen. Een omgeving die concurrerend is zodat het bedrijf werknemers vanuit de hele wereld kan werven. Onderscheidend en van toegevoegde waarde.

  Employee experience

  In opdracht van Booking.com hebben wij een dienstverleningsconcept ontwikkeld waarin kernwaarden en uitgangspunten zijn vastgelegd. We hebben de methodiek van de employee experience gebruikt om boven tafel te krijgen waarom iemand bij de organisatie komt werken en wat voor hem of haar belangrijk is in het werk. We hebben diepgaand onderzoek gedaan naar onderliggende wensen, behoeften en drijfveren. Daarmee hebben we persona’s beschreven als basis voor de best passende producten en diensten van de afdeling Vastgoed en Facilitair. Naast de employee experience hebben we belangrijke trends en de missie en visie van Booking.com geanalyseerd op relevante aspecten. Nadat we het dienstverleningsconcept voor het hoofdkantoor in Amsterdam hebben ontwikkeld, hebben we met een vergelijkbare methodiek aanbevelingen gedaan voor de vestigingen elders in de wereld.

  Eindgebruiker als startpunt en maatstaf

  TwynstraGudde is specialist op het gebied van huisvesting, vastgoed en facility management. Dagelijks helpen wij onze opdrachtgevers op dit gebied. Bovendien doen we tweejaarlijks onderzoek naar de omvang en trends. Wat ons onderscheidt, is dat we dit werk doen met eindgebruiker als startpunt en maatstaf. Het resultaat is een dienstverleningsconcept dat past bij de aard van de organisatie en voorziet in de wensen en behoeften van de medewerkers. Daarmee legt het concept de basis voor facilitaire dienstverlening en een werkomgeving die goed is voor het bedrijf en voor de mensen die er werken.

  Neem contact op met

  Alle mensen

  Neem contact op met

  Alle mensen