TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Online risicomanagement tool De Twysk online tool brengt risico's in beeld

  TwynstraGudde ontwikkelde met Twysk een online tool voor risicomanagers die risico-informatie willen gebruiken om sturing te geven aan programma’s en projecten. De risico’s kunnen gedurende een lange periode eenvoudig worden vastgelegd en worden bijgehouden.

  Toegevoegd door Jelmer Epema op 10 juli 2019

  Twysk is een online programma voor het vastleggen, beheren, analyseren en rapporteren van risico-informatie. Alle mogelijke gebeurtenissen die de voortgang van een project kunnen schaden, worden overzichtelijk geregistreerd, inclusief oorzaken, gekwantificeerde gevolgen (geld, tijd, kwaliteit, omgeving, veiligheid, imago) en beheersmaatregelen.

  Geen risico voor risicomanagers

  Risicomanagers die dagelijks werken in complexe projecten en programma’s hebben behoefte aan een makkelijk te gebruiken systeem dat maximale ondersteuning geeft bij het werkend krijgen van risicomanagement. Twysk beantwoordt aan die behoefte.

  Gebaseerd op de praktijk

  Twysk is door TwynstraGudde ontwikkeld op basis van jarenlange ervaring met risicomanagement in bedrijven, organisaties en overheden. Het programma volgt de eveneens door TwynstraGudde ontwikkelde RISMAN-methodeCelon Solutions heeft de software gerealiseerd.

  Twysk online risicomanagement

  Neem contact op met

  Alle mensen

  Neem contact op met

  Alle mensen