Nieuws ‘Social designer’ Pim Meijer Jong talent van 2020

Vandaag is Pim Meijer in het Financieel Dagblad genoemd als één van de toonaangevende jonge talenten van Nederland. ‘Pim kijkt vanuit een ander perspectief naar maatschappelijke vraagstukken dan een doorsneeconsultant.’ Zo schrijft het FD.

Toegevoegd door Dan Kamminga op 18 maart 2020

Pim Meyer Jong talent van 2020

Hij adviseert op een luchtige en aanstekelijke manier. Pim gebruikt design thinking in zijn opdrachten: hij past de denkwijze van kunstenaars en ontwerpers toe op vraagstukken van instanties. Hierbij komen zijn kunstopleidingen goed van pas. ‘Want anders denken leidt tot meer begrip en constructieve verandering’, meent hij.

TwynstraGudde is trots op Pim en de manier waarop hij onze opdrachtgevers helpt. Erg mooi dat het FD dit ook herkent. Gefeliciteerd Pim!

Social Design

Social design is een effectieve manier om een oplossing te vinden voor taaie maatschappelijke vraagstukken. Of het nu gaat om stedelijke ontwikkeling, onderwijsvernieuwing, transitie in de zorg, klimaatadaptatie of de hinder die omwonenden ondervinden van een groot bouwproject. Social design helpt om dergelijke vraagstukken op een andere manier aan te pakken. Met de frisse blik van ontwerpers zoals Pim, in volwaardige co-creatie met de eindgebruikers komen we tot oplossingen. Enthousiasmerend en verrassend. 

Lees hier het artikel op de site van het FD

Neem contact op met Pim

Alle mensen

Neem contact op met Pim

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief.

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.