Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Grafisch Lyceum Rotterdam - 2 Leden Raad van Toezicht

  met als aandachtsgebied (1) HRM en (2) Onderwijs Grafisch Lyceum Rotterdam is dé vakschool (vmbo, mbo) in Nederland als het gaat om innovatief onderwijs op het gebied van media, entertainment en technologie. De school wordt gedreven door een voortdurende ambitie om kwalitatief onderwijs te...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Adviseur contracteren en aanbesteden

  Investeringsopgaven worden groter en complexer. Zowel om bestaande infrastructuur in stand te houden, als om nieuwe ontwikkelingen zoals als de energietransitie mogelijk te maken. Geen partij kan het helemaal alleen. Projecten vragen om een andere verdeling van verantwoordelijkheden en risico’s, om...

  Solliciteer nu

  Nieuws Raamovereenkomst met RVO voor klimaat- en energiespecialisten

  De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) heeft een raamovereenkomst gesloten met het consortium van TwynstraGudde, Rebel Group, DWA en BlueTerra voor het leveren van experts op gebied van energie, duurzaamheid en innovatie.

  Toegevoegd door Hannah Plandsoen op 4 april 2023

  De RVO stimuleert ondernemend Nederland bij duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen met subsidies, het vinden van zakenpartners, kennis en het voldoen aan wet- en regelgeving. Daarnaast voert de RVO vele programma’s en opdrachten uit op het gebied van klimaat en energie.

  Groeiende focus op klimaat en energie

  Door de groeiende focus op klimaat en energie verwacht de RVO dat het de komende jaren, nog meer dan eerder het geval was, een beroep te doen op specialisten vanuit de markt. De raamovereenkomst met het consortium TwynstraGudde, Rebel Group, DWA en BlueTerra is onderdeel van dit inhuurvraagstuk.

  Rol van het consortium

  Het consortium zal diensten leveren op gebied van energiebesparing, CO2-reductie, circulaire economie, duurzame energieopwek, innovatie en duurzame landbouw. Naast het bijdragen aan deze actuele maatschappelijke vraagstukken met RVO als opdrachtgever, is dit voor de partijen in het consortium ook een mooie kans nog meer met elkaar samen te werken. TwynstraGudde is nauw betrokken bij de energietransitie in Nederland. Bijvoorbeeld als kwartiermaker, adviseur, onderzoeker, projectleider of programmamanager. 

  Neem contact op met

  Alle mensen

  Neem contact op met

  Alle mensen