Nieuws Raamovereenkomst met RVO voor klimaat- en energiespecialisten

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) heeft een raamovereenkomst gesloten met het consortium van TwynstraGudde, Rebel Group, DWA en BlueTerra voor het leveren van experts op gebied van energie, duurzaamheid en innovatie.

Toegevoegd door Hannah Plandsoen op 4 april 2023

De RVO stimuleert ondernemend Nederland bij duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen met subsidies, het vinden van zakenpartners, kennis en het voldoen aan wet- en regelgeving. Daarnaast voert de RVO vele programma’s en opdrachten uit op het gebied van klimaat en energie.

Groeiende focus op klimaat en energie

Door de groeiende focus op klimaat en energie verwacht de RVO dat het de komende jaren, nog meer dan eerder het geval was, een beroep te doen op specialisten vanuit de markt. De raamovereenkomst met het consortium TwynstraGudde, Rebel Group, DWA en BlueTerra is onderdeel van dit inhuurvraagstuk.

Rol van het consortium

Het consortium zal diensten leveren op gebied van energiebesparing, CO2-reductie, circulaire economie, duurzame energieopwek, innovatie en duurzame landbouw. Naast het bijdragen aan deze actuele maatschappelijke vraagstukken met RVO als opdrachtgever, is dit voor de partijen in het consortium ook een mooie kans nog meer met elkaar samen te werken. TwynstraGudde is nauw betrokken bij de energietransitie in Nederland. Bijvoorbeeld als kwartiermaker, adviseur, onderzoeker, projectleider of programmamanager. 

Neem contact op met

Alle mensen

Neem contact op met

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.