TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Nieuws Raamovereenkomst met RVO voor klimaat- en energiespecialisten

  De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) heeft een raamovereenkomst gesloten met het consortium van TwynstraGudde, Rebel Group, DWA en BlueTerra voor het leveren van experts op gebied van energie, duurzaamheid en innovatie.

  Toegevoegd door Hannah Plandsoen op 4 april 2023

  De RVO stimuleert ondernemend Nederland bij duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen met subsidies, het vinden van zakenpartners, kennis en het voldoen aan wet- en regelgeving. Daarnaast voert de RVO vele programma’s en opdrachten uit op het gebied van klimaat en energie.

  Groeiende focus op klimaat en energie

  Door de groeiende focus op klimaat en energie verwacht de RVO dat het de komende jaren, nog meer dan eerder het geval was, een beroep te doen op specialisten vanuit de markt. De raamovereenkomst met het consortium TwynstraGudde, Rebel Group, DWA en BlueTerra is onderdeel van dit inhuurvraagstuk.

  Rol van het consortium

  Het consortium zal diensten leveren op gebied van energiebesparing, CO2-reductie, circulaire economie, duurzame energieopwek, innovatie en duurzame landbouw. Naast het bijdragen aan deze actuele maatschappelijke vraagstukken met RVO als opdrachtgever, is dit voor de partijen in het consortium ook een mooie kans nog meer met elkaar samen te werken. TwynstraGudde is nauw betrokken bij de energietransitie in Nederland. Bijvoorbeeld als kwartiermaker, adviseur, onderzoeker, projectleider of programmamanager. 

  Neem contact op met

  Alle mensen

  Neem contact op met

  Alle mensen