Podcastserie Keuzestress in asset management Hoe beïnvloedt de bestuurlijke context het beheer en onderhoud van assets?

Beheerorganisaties staan voor enorme uitdagingen. Asset management is een complex en allesomvattend speelveld geworden. Dit zorgt ervoor dat de beheerders van de fysieke leefomgeving keuzestress ervaren. In een vierdelige podcastserie staan we stil bij deze keuzestress. En welke zakelijke en persoonlijke dilemma’s dit met zich meebrengen. Deze tweede  podcast gaat over de bestuurlijke context en hoe dit het beheer en onderhoud van je assets beïnvloedt.

Toegevoegd door Sanne van Empel op 22 maart 2022

In deze podcast spreekt Frank van Es met Ricardo Janssen, Hoofd Stedelijk Beheer bij de Dienst Stadsbeheer van de gemeente Den Haag, over de vraag: In hoeverre laat je de dynamiek binnen de bestuurlijke context je keuzes ten aanzien van het beheer en onderhoud van je assets beïnvloeden? Ricardo Janssen schetst aan de hand van voorbeelden uit de gemeente Den Haag hoe je een brug kunt slaan tussen je assetmanagementopgaven en de bestuurders of politici. En wat dit vraagt van de asset manager.

 

Abonneren

Hierboven kun je de podcast beluisteren. Nog handiger is het om je te abonneren via de bekende podcastplatforms zoals Spotify en Apple Podcasts. Zo weet je zeker dat je geen van de podcasts uit deze podcastserie mist.

Whitepaper

In het whitepaper Keuzestress in asset management gaan we ook in op de taaie problemen en lastige keuzes waar de beheerders van de fysieke leefomgeving voor staan. We tonen hierin de benodigde gedrags- en rolverandering en geven inzicht in de instrumenten die hierbij ingezet kunnen worden. Je kunt dit whitepaper hieronder downloaden.

Download whitepaper Keuzestress in asset management

Meer informatie

Wil je meer weten over hoe je om kunt gaan met de bestuurlijke context in jouw opgave? En wil je hierover vrijblijvend met iemand van gedachten wisselen? Vul dan onderstaand formulier in. Eén van onze adviseurs neemt dan op korte termijn contact met je op.

Ja, ik heb een vraag

Neem contact op met één van deze experts

Alle mensen

Neem contact op met één van deze experts

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief.

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.