TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Podcastserie Keuzestress in assetmanagement Hoe beïnvloedt de bestuurlijke context het beheer en onderhoud van assets?

  Beheerorganisaties staan voor enorme uitdagingen. Assetmanagement is een complex en allesomvattend speelveld geworden. Dit zorgt ervoor dat de beheerders van de fysieke leefomgeving keuzestress ervaren. In een vierdelige podcastserie staan we stil bij deze keuzestress. En welke zakelijke en persoonlijke dilemma’s dit met zich meebrengen. Deze tweede  podcast gaat over de bestuurlijke context en hoe dit het beheer en onderhoud van je assets beïnvloedt.

  Toegevoegd door Ricardo van Breemen op 22 maart 2022

  In deze podcast spreekt Frank van Es met Ricardo Janssen, Hoofd Stedelijk Beheer bij de Dienst Stadsbeheer van de gemeente Den Haag, over de vraag: In hoeverre laat je de dynamiek binnen de bestuurlijke context je keuzes ten aanzien van het beheer en onderhoud van je assets beïnvloeden? Ricardo Janssen schetst aan de hand van voorbeelden uit de gemeente Den Haag hoe je een brug kunt slaan tussen je assetmanagementopgaven en de bestuurders of politici. En wat dit vraagt van de assetmanager.

  Abonneren

  Hierboven kun je de podcast beluisteren. Nog handiger is het om je te abonneren via de bekende podcastplatforms zoals Spotify en Apple Podcasts. Zo weet je zeker dat je geen van de podcasts uit deze podcastserie mist.

  Whitepaper

  In het whitepaper Keuzestress in assetmanagement gaan we ook in op de taaie problemen en lastige keuzes waar de beheerders van de fysieke leefomgeving voor staan. We tonen hierin de benodigde gedrags- en rolverandering en geven inzicht in de instrumenten die hierbij ingezet kunnen worden. Je kunt dit whitepaper hieronder downloaden.

  New call-to-action

  Meer informatie

  Wil je meer weten over hoe je om kunt gaan met de bestuurlijke context in jouw opgave? En wil je hierover vrijblijvend met iemand van gedachten wisselen? Vul dan onderstaand formulier in. Eén van onze adviseurs neemt dan op korte termijn contact met je op.

  Ja, ik heb een vraag

  Neem contact op met één van deze experts

  Alle mensen

  Neem contact op met één van deze experts

  Alle mensen