Podcastserie Keuzestress in asset management

Beheerorganisaties staan voor enorme uitdagingen. Asset management is een complex en allesomvattend speelveld geworden. Dit zorgt ervoor dat de beheerders van de fysieke leefomgeving keuzestress ervaren. In een vierdelige podcastserie staan we stil bij deze keuzestress. En welke zakelijke en persoonlijke dilemma’s dit met zich meebrengen.

Hoe ga je om met urgente onderhoudsopgaven, hoe stel je je prioriteiten, hoe reageer je op of voorkom je calamiteiten? Frank van Es, directeur van TwynstraGudde en ervaren adviseur als het gaat om asset management, gaat in deze podcastserie met vier professionals in gesprek over deze vragen. Ook spreekt hij hen over de keuzes waar zij zelf mee geconfronteerd worden en hoe zij hiermee om gaan.

 

 

 

Whitepaper

In het whitepaper Keuzestress in asset management gaan we ook in op de taaie problemen en lastige keuzes waar de beheerders van de fysieke leefomgeving voor staan. We tonen hierin de benodigde gedrags- en rolverandering en geven inzicht in de instrumenten die hierbij ingezet kunnen worden. Je kunt dit whitepaper hieronder downloaden.

Download whitepaper Keuzestress in asset management

Heb je vragen?

Heb jij een specifiek probleem of sta je voor een lastige keuze en wil je deze graag verkennen om zo de benodigde gedrags- en rolverandering beter te kunnen duiden? We gaan hierover graag vrijblijvend met je in gesprek. Vul hiervoor onderstaand formulier in en een van onze adviseurs neemt op korte termijn contact met je op.

Neem contact op met

Alle mensen

Neem contact op met

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief.

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.