TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Blog Handreiking participatie vormgeven in de regionale energietransitie

  TwynstraGudde en TNO hebben in opdracht van de provincie Utrecht trainingen verzorgd en een handreiking opgesteld voor participatie in de Regionale Energietransitie (RES). Het eindresultaat is een participatie-handreiking, die je op deze pagina vindt. Hiermee willen we bijdragen aan de opstart en uitvoering van participatietrajecten in de RES.

  Toegevoegd door David Ubbens op 4 februari 2021

  Al is de RES 1.0 in de afrondende fase, de echte uitdaging voor participatie en het invullen van zoekgebieden moet nog starten. Met concrete stappen en tips bieden we je een handreiking om haalbare en transparante participatietrajecten op te zetten. Zodat gemeenten meer grip krijgen, en bewoners meerwaarde zien in het participeren.

  De grafisch vormgegeven handreiking is opgebouwd uit ervaring in strategisch omgevingsmanagement en participatietrajecten van TwynstraGudde, de inzet voor een rechtvaardig energiesysteem vanuit TNO en lokale praktijkervaring van de deelnemers aan de trainingen.

  Inspiratieplaat Participatie RES

  Klik op de afbeelding om deze in een groter formaat te kunnen bekijken.

  Meer weten?

  Wil je meer weten over participatietrajecten in de Regionale Energietransitie? Of heb je hier een specifieke vraag over? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen op korte termijn contact met je op.

  Heb je een vraag voor ons?

  Neem contact op met

  Alle mensen

  Neem contact op met

  Alle mensen