Podcast Frontlinieleiders in coronatijd Frontlinieleiders in coronatijd: de aanleiding

In onze podcastserie ‘Frontlinieleiderschap in coronatijd’ praten we met negen frontlinieleiders in de publieke sector. In deze eerste podcast bespreken Meryem Kilic-Karaaslan, Partner Interim management bij TwynstraGudde en Anne Kodde, Partner Interim management bij TwynstraGudde het ontstaan van deze podcastserie.

Toegevoegd door Meryem Kilic-Karaaslan op 4 mei 2021

Wat doet het met leidinggevenden van boa’s om hun mensen naar de frontlinie te sturen, waar anderen juist weg moeten blijven? Hoe hebben zorgbestuurders hun mensen kunnen beschermen én op de been houden? Op scholen zijn in no time totaal nieuwe digitale werkvormen ingezet. Wat hebben onderwijsbestuurders daarbij van leraren en leerlingen gevraagd? Gemeenten hebben het contact met hun inwoners bewaard en soms zelf geïntensiveerd, ook al waren de stadhuizen grotendeels gesloten. Wat hebben gemeentesecretarissen daarvoor gedaan?

Betere tijden

leiderschapFRONTLINIE-podcastWe zijn ook benieuwd wat leidinggevenden uit de crisis meenemen naar de betere tijden die eraan komen. Gaan we straks weer terug naar hoe het was met ‘s morgens een afspraak in Groningen en ’s middags in Den Bosch? Het is bijna niet meer voor te stellen. Of zijn er dingen blijvend veranderd?

Organisaties praten al jaren over wendbaarheid en flexibiliteit. Werk is een activiteit. Geen plek om naartoe te gaan. Nu zijn we noodgedwongen wendbaar en flexibel. Zijn leidinggevenden in staat om die positieve kant van de crisis mee te nemen naar de toekomst?

Abonneren

Meer hierover in deze eerst aflevering uit de podcast serie. Abonneer je via jouw favoriete podcast platform. Bijvoorbeeld Spotify of Apple podcast. Of luister hieronder. 

Whitepaper en vragen

Naar aanleiding van de gesprekken in deze podcastserie schrijven wij een whitepaper waarin we een analyse doen van de overeenkomsten in de gesprekken. Wil je dit whitepaper en alle informatie rondom deze podcast ontvangen? Geef dat aan in het onderstaande formulier. Heb je vragen naar aanleiding van deze podcast? Stel die ook hieronder. 

Neem contact op met

Alle mensen

Neem contact op met

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.