Webinar - 2 december 2020 Data gedreven asset management

Tijdens ons webinar Data gedreven asset management hebben Wouter Dreimüller en Sjoerd Jongsma aan de hand van concrete voorbeelden en cases laten zien hoe je als organisatie stappen kunt zetten in meer data gedreven worden.

Toegevoegd door Wouter Dreimüller op 7 december 2020

Beslissingen maken over assets op basis van data, dat is een steeds meer gehoorde ambitie van assetmanagementorganisaties. Om jouw beheerorganisatie toekomstbesteding te maken, is het niet meer de vraag of data hierin een rol speelt, maar hoe goed jij in staat bent om je asset data te gebruiken. Tijdens het webinar zijn Wouter Dreimüller en Sjoerd Jongsma in gegaan op vragen als: ‘Hoe krijg ik grip op de data van mijn assets?’, ‘Hoe gebruik ik deze data om als organisatie de juiste beslissingen te nemen op dat moment?’ En: ‘Wat betekenen deze inzichten voor mij en mijn organisatie?’. De deelnemers hebben handvatten gekregen om in korte tijd inzichten te krijgen en Wouter en Sjoerd hebben ze meegenomen in de aanpak.

Bekijk dit webinar


Meer weten?

Wil je meer weten over data gedreven vastgoed- of assetmanagement? Bekijk dan deze pagina op onze site. Ben je benieuwd hoe jouw organisatie stappen kan zetten in meer data gedreven worden wil je hierover met iemand van gedachten wisselen? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen op korte termijn contact met je op.

Heb je een vraag voor ons?

Neem contact op met

Alle mensen

Neem contact op met

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief.

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.