Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Grafisch Lyceum Rotterdam - 2 Leden Raad van Toezicht

  met als aandachtsgebied (1) HRM en (2) Onderwijs Grafisch Lyceum Rotterdam is dé vakschool (vmbo, mbo) in Nederland als het gaat om innovatief onderwijs op het gebied van media, entertainment en technologie. De school wordt gedreven door een voortdurende ambitie om kwalitatief onderwijs te...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Adviseur contracteren en aanbesteden

  Investeringsopgaven worden groter en complexer. Zowel om bestaande infrastructuur in stand te houden, als om nieuwe ontwikkelingen zoals als de energietransitie mogelijk te maken. Geen partij kan het helemaal alleen. Projecten vragen om een andere verdeling van verantwoordelijkheden en risico’s, om...

  Solliciteer nu

  Podcastserie BNR Nieuw Nederland

  Gemeenten hebben een grote verantwoordelijkheid en bevoegdheid in de ruimtelijke ordening. Er zijn veel verschillende belangen, bij de schaarse grond. Hoe gaan we dat inpassen, nu en in de toekomst? Gemeenten moeten oplossingen bedenken voor al die complexe ruimtelijke vraagstukken.

  HubSpot Video

  In samenwerking met BNR hebben we de podcast- en videoserie Nieuw Nederland ontwikkeld. Hierin gaan we dieper in op de complexe ruimtelijke vraagstukken waar gemeenten mee te maken hebben. Hoe gaan zij de ongelijkheid aanpakken, hoe zorgen ze voor voldoende betaalbare woningen en hoe geven ze zowel ruimte aan de boer als aan de natuur? 

  maartenThema’s die er toe doen voor ons allemaal en een belangrijke rol spelen tijdens de aankomende gemeenteraadsverkiezingen. In de podcastserie Nieuw Nederland legt Maarten Bouwhuis in acht verhalen de complexiteit van de ruimtelijke ontwikkeling bloot. De serie biedt haalbare en begrijpelijke oplossingen.

   

  Nieuwsbrief

  De adviseurs en managers van TwynstraGudde werken dagelijks aan de maatschappelijke thema’s van deze tijd. We bieden onze opdrachtgevers binnen zowel de overheid als het bedrijfsleven unieke, werkbare oplossingen en brengen complexe projecten en programma’s tot een goed einde. Onze kennis en ervaring delen we regelmatig via onze site en onze nieuwsbrief. Meld je aan voor het ontvangen van de nieuwsbrief.

  Heb je na het zien van een of meerdere podcasts vragen aan ons? Vul dan onderstaand formulier in en een van onze adviseurs neemt op korte termijn contact met je op.

  Heb je een vraag voor ons?

  Neem contact op met

  Alle mensen

  Neem contact op met

  Alle mensen