TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Podcastserie BNR Nieuw Nederland

  Gemeenten hebben een grote verantwoordelijkheid en bevoegdheid in de ruimtelijke ordening. Er zijn veel verschillende belangen, bij de schaarse grond. Hoe gaan we dat inpassen, nu en in de toekomst? Gemeenten moeten oplossingen bedenken voor al die complexe ruimtelijke vraagstukken.

  In samenwerking met BNR hebben we de podcast- en videoserie Nieuw Nederland ontwikkeld. Hierin gaan we dieper in op de complexe ruimtelijke vraagstukken waar gemeenten mee te maken hebben. Hoe gaan zij de ongelijkheid aanpakken, hoe zorgen ze voor voldoende betaalbare woningen en hoe geven ze zowel ruimte aan de boer als aan de natuur? 

  maartenThema’s die er toe doen voor ons allemaal en een belangrijke rol spelen tijdens de aankomende gemeenteraadsverkiezingen. In de podcastserie Nieuw Nederland legt Maarten Bouwhuis in acht verhalen de complexiteit van de ruimtelijke ontwikkeling bloot. De serie biedt haalbare en begrijpelijke oplossingen.

   

  Nieuwsbrief

  De adviseurs en managers van TwynstraGudde werken dagelijks aan de maatschappelijke thema’s van deze tijd. We bieden onze opdrachtgevers binnen zowel de overheid als het bedrijfsleven unieke, werkbare oplossingen en brengen complexe projecten en programma’s tot een goed einde. Onze kennis en ervaring delen we regelmatig via onze site en onze nieuwsbrief. Meld je aan voor het ontvangen van de nieuwsbrief.

  Heb je na het zien van een of meerdere podcasts vragen aan ons? Vul dan onderstaand formulier in en een van onze adviseurs neemt op korte termijn contact met je op.

  Heb je een vraag voor ons?

  Neem contact op met

  Alle mensen

  Neem contact op met

  Alle mensen