TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Omgevingswetscan In één oogopslag duidelijk hoe uw organisatie Omgevingswetproof te maken

  De implementatie van de Omgevingswet vraagt een veelheid aan keuzes en is een omvangrijke opgave. Wij snappen dat het moeilijk is te bepalen waar je begint. De Omgevingswetscan geeft inzicht in de veranderopgave van je organisatie als gevolg van de Omgevingswet. Hieruit volgt een beeld van de inzet van het instrumentarium, het werken in de organisatie en de omgang met de omgeving. Met de uitkomsten van de Omgevingswetscan ben je in staat om je aanpak voor de implementatie van de Omgevingswet te bepalen.

   

  Hoe werkt het en wat krijg ik?

  In een persoonlijk gesprek geef je aan wie binnen jouw organisatie de scan invult. Wij sturen een uitnodiging om de scan in te vullen en nadat iedereen de scan heeft ingevuld, bespreken we de resultaten met je tijdens een tweede gesprek. Hierbij gaan we nader in op de belangrijkste aandachtspunten vanuit de scan. Dit kan bijvoorbeeld gaan over de kennis en kunde van jouw medewerkers of de processen rondom bewonersparticipatie of vergunningverlening. Na de bijeenkomst ontvangt je van ons een verslag en een advies over de wijze waarop je de veranderopgave aanpakt.

  Voorbeeld omgevingswetscan

  Dit proces wordt begeleid door ervaren adviseurs en bieden wij aan voor een prijs van € 5.000,-. Binnen een maand heeft u resultaat.

  Samengevat omvat de Omgevingswetscan:

  • Intakegesprek
  • Het invullen van de scan
  • Bespreking van de resultaten
  • Een advies waarmee u aan de slag kan, toegelicht door onze adviseurs in het aanpakgesprek.
  • Uitkomsten waarmee u in staat bent uw aanpak te bepalen
  • Voor een totaalprijs van € 5.000,-

  Wij verkennen graag samen hoe de Omgevingswetscan kan helpen om jouw organisatie Omgevingswetproof te maken in een kennismakingsgesprek.

  'De brede aanpak en de scan van hebben er mede voor gezorgd dat veel medewerkers betrokken zijn bij ons Plan van Aanpak'
  Gemeente Soest

  Heb je een vraag voor ons?

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen

  Cases

  Cases