Webinarreeks Grensverleggend Asset management

Was het maar zo makkelijk, volledige regie over al je assets. Beheerorganisaties staan vandaag de dag voor enorme uitdagingen. Asset management is een complex en allesomvattend speelveld geworden. Dit vraagt om een grensverleggende aanpak met een doordachte langetermijnvisie, samenwerking, nieuw leiderschap en duidelijke regie. Dat is nogal wat. De grote vraag is: hoe doe je dat? In onze webinarreeks geven we je nieuwe inzichten en concrete handvatten hoe dit aan te pakken.

Webinars

Veranderaanpak voor beheerorganisaties

5 november 2020 van 16.00 – 17.00 uur, napraten na afloop
Door: Sanne van Empel en Aniek Janssen

pro-sem    pro-ajn

Steeds meer managers willen hun beheerorganisaties toekomstbestendig maken. Maar hoe doe je dit op een goede manier? Door je opgave als verandering te zien met drie belangrijke fasen en daar grensverleggend mee aan de slag te gaan. Je geeft hierbij antwoord op drie kernvragen: ‘Waarom een toekomstbestendige Asset managementorganisatie?’, ‘Wat maakt je een toekomstbestendige Asset managementorganisatie?’ en ‘Hoe ontwikkel je naar een toekomstbestendige Asset managementorganisatie?‘. Ben je nieuwsgierig naar de aanpak en wil je weten wat het voor jouw Asset managementorganisatie kan betekenen? Neem dan deel aan dit webinar van Sanne van Empel en Aniek Janssen. Als je wilt kun je na afloop nog verder met ons in gesprek over jouw specifieke vraag.

Data gedreven Asset management

2 december 2020 van 9.00 – 10.00 uur
Door: Wouter Dreimüller en Sjoerd Jongsma

pro-wdr    pro-sjoerdjongsma

Beslissingen maken over assets op basis van data, dat is een steeds meer gehoorde ambitie van Asset managementorganisaties. Om jouw beheerorganisatie toekomstbesteding te maken, is het niet meer de vraag of data hierin een rol speelt, maar hoe goed jij in staat bent om je asset data te gebruiken. In dit webinar gaan Wouter Dreimüller en Sjoerd Jongsma in op vragen als: ‘Hoe krijg ik grip op de data van mijn assets?’, ‘Hoe gebruik ik deze data om als organisatie de juiste beslissingen te nemen op dat moment?’ En: ‘Wat betekenen deze inzichten voor mij en mijn organisatie?’.

In dit webinar maken we zo veel mogelijk gebruik van concrete voorbeelden van assets en sturingsdata. We laten je niet alleen zien hoe je waarde uit die data haalt, maar ook op welke manier je als organisatie stappen kunt zetten in meer data gedreven worden. Je krijgt handvatten om in korte tijd inzichten te krijgen en we nemen je mee in de aanpak. Wil je weten hoe dit jou kan helpen? We gaan graag met jou in gesprek!

grensverleggend-assetmgt-banner

Voor wie?

Deze webinars zijn speciaal voor assetmanagers, afdelingshoofden Asset management, (strategisch) adviseurs Asset management, opdrachtgevers van de veranderopgaven en veranderaars.

Aanmelden

Wil je één of meerdere webinars bijwonen? Meld je dan nu aan via onderstaand inschrijfformulier. Deelname is gratis. Een paar dagen voor aanvang van het webinar ontvang je een bevestigingsmail met hierin de link naar het webinar.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Sanne van Empel via sem@tg.nl.

Ja, ik meld mij aan

Neem contact op met één van onze mensen

Alle mensen

Neem contact op met één van onze mensen

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief.

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.