Webinar - 2 juli 2020 Drijfveren om door te pakken met de portefeuilleroutekaart

In dit webinar hebben Thomas Nobel en Fay van Zeijl gesproken over hoe je als vastgoedeigenaar een portefeuilleroutekaart op kunt stellen en hoe je ervoor zorgt dat deze ook daadwerkelijk bijdraagt aan de verduurzaming.

Het verduurzamen van maatschappelijk vastgoed is met stip gestegen op de prioriteitenlijst van managers vastgoedbeheer, beleidsmedewerkers en bestuurders. We hebben met z’n allen het doel gesteld om de uitstoot van CO2 met 95 procent te verlagen en we gaan van het aardgas af. Om deze transitie in goede banen te leiden, moedigt het Klimaatakkoord vastgoedeigenaren aan iedere vier jaar een portefeuilleroutekaart op te stellen. Maar hoe pak je als vastgoedeigenaar zoiets aan, en hoe zorg je dat een routekaart ook daadwerkelijk bijdraagt aan de verduurzaming? In dit webinar zijn Thomas en Fay hier dieper op ingegaan.

De energietransitie vraagt enerzijds om bevlogenheid en inspiratie, anderzijds om kosteneffectiviteit en projectmatig werken. Hoe combineer je die twee? Tijdens het webinar hebben Thomas en Fay ook gesproken over de verschillende drijfveren van waaruit zij zelf dagelijks handelen.

Bekijk dit webinar

 

Whitepaper

Over de inhoud van het webinar hebben wij een whitepaper geschreven. Hierin lees je meer over hoe een routekaart voor maatschappelijk vastgoed tot stand kan komen en hoe je met de routekaart duurzaamheidsambities concreet maakt. Ook lees je hierin hoe je met een kosteneffectieve strategie kunt sturen op de toekomstwaarde van de vastgoedportefeuille. Download via onderstaande button dit whitepaper.

Download Whitepaper

Klik hier om de andere twee webinars terug te zien uit de reeks De energietransitie als procesopgave, #hoedan

Neem contact op met één van onze mensen

Alle mensen

Neem contact op met één van onze mensen

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief.

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.