Vastgoed Masterclasses 2022 Impact op toekomstbestendige huisvesting

Na een jaar van afwezigheid door corona organiseren we op 20 januari 2022 weer de Vastgoed Masterclasses. In de afgelopen periode is de wereld om ons heen veranderd. Als vastgoedprofessional heb je nog meer dan anders te maken met het verduurzamen van je vastgoed, zijn er steeds meer stakeholders waar je rekening mee moet houden en door corona zijn mensen anders gaan werken. Hoe zorg je ervoor dat je vastgoed blijft aansluiten op al deze ontwikkelingen? Tijdens de Vastgoed Masterclasses gaan we hierover graag met jou in gesprek om elkaars ervaringen te delen en van elkaar te leren. 

Toegevoegd door Wietske Theloesen op 20 oktober 2021

We bieden je een diversiteit aan interessante masterclasses over actuele thema’s, zoals:

  • Route naar toekomstbestendig vastgoed binnen de energietransitie.
  • Succesvol samenwerken in de vastgoedketen.
  • Post corona werken, terug naar kantoor?
  • Hoe dashboards kunnen helpen bij de dialoog over vastgoed met uw bestuurder.
  • Hybride werken, wat vraagt dat van mens en organisatie.

Tijdens deze masterclasses delen we onze expertises en ervaringen met je. Ook krijg je volop de gelegenheid om jouw ervaringen te delen, vragen te stellen en in gesprek te gaan met andere professionals die werken aan dezelfde vraagstukken als jou. We sluiten de middag af met een gezellige (nieuwjaars)borrel.

 

Vastgoed Masterclasses 2022

Meld je aan

Spreken bovenstaande masterclasses jou aan? Meld je dan aan via onderstaand formulier. De Vastgoed Masterclasses vinden plaats op donderdag 20 januari 2022 van 14.00 – 17.00 uur, op en in de directe omgeving van ons kantoor in Amersfoort. Na aanmelding ontvang je het definitieve programma van ons zodra deze bekend is. Je kunt dan aangeven aan welke masterclasses je graag wilt deelnemen.

Meer informatie

Wil je alvast meer informatie over deze middag of heb je andere vragen? Neem dan contact op met Karin Riksen-van de Grootevheen.

 

Ja, ik meld mij aan

Neem contact op met

Alle mensen

Neem contact op met

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief.

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.