Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Grafisch Lyceum Rotterdam - 2 Leden Raad van Toezicht

  met als aandachtsgebied (1) HRM en (2) Onderwijs Grafisch Lyceum Rotterdam is dé vakschool (vmbo, mbo) in Nederland als het gaat om innovatief onderwijs op het gebied van media, entertainment en technologie. De school wordt gedreven door een voortdurende ambitie om kwalitatief onderwijs te...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Adviseur contracteren en aanbesteden

  Investeringsopgaven worden groter en complexer. Zowel om bestaande infrastructuur in stand te houden, als om nieuwe ontwikkelingen zoals als de energietransitie mogelijk te maken. Geen partij kan het helemaal alleen. Projecten vragen om een andere verdeling van verantwoordelijkheden en risico’s, om...

  Solliciteer nu

  Terugblik Vastgoed Masterclasses 2022 Impact op toekomstbestendige huisvesting

  Op 19 mei 2022 hebben we weer de Vastgoed Masterclasses georganiseerd. In de afgelopen periode is de wereld om ons heen veranderd. Als vastgoedprofessional heb je nog meer dan anders te maken met het verduurzamen van je vastgoed, zijn er steeds meer stakeholders waar je rekening mee moet houden en door corona zijn mensen anders gaan werken. Hoe zorg je ervoor dat je vastgoed blijft aansluiten op al deze ontwikkelingen? Tijdens de Vastgoed Masterclasses zijn we hierover met elkaar in gesprek gegaan en hebben we met elkaar ervaringen gedeeld. 

  Toegevoegd door Wietske Theloesen op 9 juni 2022

  Hybride werken, data gedreven vastgoedmanagement, het volwassenheidsmodel, de portefeuilleroutekaart en projectmanagement zijn een aantal ontwikkelingen die naar voren zijn gekomen. Vanuit het brede deelnemersveld kwamen verschillende perspectieven op deze ontwikkelingen. Daarmee is het een leerzame en inspirerende middag geworden.

  Deelsessies over actuele thema’s

  Tijdens de masterclasses konden de aanwezigen diverse deelsessies bijwonen over actuele thema’s, zoals:

  • Post-corona werken.
  • Belang van evalueren van projecten - lessen die elke keer terugkomen.
  • Vormgeven van de verbeteropgave in jouw vastgoedorganisatie.
  • Campusvastgoed als motor voor innovatie.
  • Data gedreven vastgoedmanagement.
  • Succesvol samenwerken in projecten.
  • Besluiten over publiek vastgoed: balanceren tussen maatschappelijke impact en bedrijfsmatige houdbaarheid.
  • Portefeuilleroutekaart: een mooi verhaal of serieus instrument?

  Terugblik

  Ben je benieuwd hoe de Vastgoed Masterclasses geweest zijn? Bekijk hieronder dan de aftermovie.

  HubSpot Video

  Doorpraten?

  Wil je meer informatie ontvangen over een van de deelsessies? Of wil je vrijblijvend doorpraten met een adviseur over jouw eigen vraagstuk? Vul dan onderstaand contactformulier in. Geef aan over welke deelsessie je vraag gaat en vul je vraag in. De juiste adviseur neemt dan op korte termijn contact met je op.

  Ja, ik heb een vraag

  Neem contact op met

  Alle mensen

  Neem contact op met

  Alle mensen