TwynstraGudde verlengt kwaliteitscertificering en behaalt certificering voor informatiebeveiliging

Al sinds 1996 is TwynstraGudde ISO-gecertificeerd voor kwaliteit (ISO 9001). Na een recente audit is deze certificering verlengd. Dit geldt ook voor de hercertificering van het ACP-keurmerk. Een keurmerk waarmee we onze adviseurs opleiden tot ‘Certified Management Consultant’.
Nieuw is de ISO-certificering voor informatiebeveiliging (ISO 27001) dat recent is verkregen. Hiermee laten we zien dat we veilig omgaan met onze eigen informatie en die van onze opdrachtgevers.

Toegevoegd door Richard Geijteman op 28 juli 2022

TwynstraGudde verlengt kwaliteitscertificering en behaalt certificering voor informatiebeveiliging

We zijn erg trots op dit resultaat. Het houdt ons intern scherp op ons kwaliteitsbeleid en onze informatiebeveiliging. En het geeft onze opdrachtgevers vertrouwen dat het werk van onze adviseurs kwalitatief uitstekend is en dat er op een gedegen manier wordt omgegaan met hun data.

Directeur Frank van Es is blij met het behalen van de certificeringen: ‘Het leveren van kwaliteit is essentieel voor ons bureau. Het voldoen aan ISO-normeringen is geen doel op zich, maar zorgt ervoor dat we een continu focus houden op de kwaliteit van ons werk en onze processen. In ons werk gebruiken we continu informatie. Ons eigen bedrijfsinformatie en informatie van onze opdrachtgevers. Het hebben van ISO27001 laat zien dat deze informatie in veilige handen is.’

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief.

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.