TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Nieuws TwynstraGudde behoort tot beste strategie adviesbureaus van Nederland

  Jaarlijks doet Management Team onderzoek naar de beste dienstverleners van Nederland (MT-1000). Zakelijke beslissers in het bedrijfsleven en de publieke sector worden gevraagd verschillende dienstverleners te beoordelen op basis van hun ervaringen in de afgelopen drie jaar. TwynstraGudde behoort tot de beste strategie adviesbureaus van Nederland. Ook staan we in de top 3 van beste interim management bureaus.

  Toegevoegd door Esther van Koot op 27 januari 2021

  In het onderzoek worden de zakelijke beslissers gevraagd de dienstverleners met wie zij de afgelopen drie jaar hebben samengewerkt te beoordelen op klantgerichtheid, productleiderschap en excellente uitvoering. Ook zijn ze gevraagd een Net Promoter Score (NPS) te geven. De uiteindelijke plek in de ranglijsten is gebaseerd op een gemiddelde score op deze gebieden en het aantal respondenten dat heeft samengewerkt met de dienstverlener. TwynstraGudde staat in drie categorieën in de top 3.

  Supply chain- en logistiek advies

  In deze categorie zijn wij op de 1ste plek geëindigd. Vorig jaar stonden we op de 2e plek. We scoren als volgt:

  • NPS-score: 1ste plek in top 12.
  • Klantgerichtheid: 4 sterren (maximaal 5).
  • Productleiderschap: 4 sterren.
  • Excellente uitvoering: 4 sterren.

  Klik hier voor de top 12 in deze categorie.

  Strategieadvies

  In deze categorie zijn we op de 2e plek geëindigd. Een forse stijging ten opzichte van vorig jaar. Toen stonden we op de 20ste plek. Wij scoren als volgt:

  • NPS-score: 2e plek in top 20.
  • Klantgerichtheid: 4 sterren (maximaal 5).
  • Productleiderschap: 4 sterren.
  • Excellente uitvoering: 4 sterren.

  Klik hier voor de top 20 in deze categorie.

  Interim management

  Hoewel we vorig jaar op de 1ste plek stonden in deze categorie, staan we dit jaar op de 3e plek. Onze score ziet er als volgt uit:

  • NPS-score: 5e plek in top 20.
  • Klantgerichtheid: 4 sterren (maximaal 5).
  • Productleiderschap: 4 sterren.
  • Excellente uitvoering: 4 sterren.

  Klik hier voor de top 20 in deze categorie.

  Meer informatie

  Meer informatie over de MT-1000 vind je op de website van MT/Sprout. Lees ook het artikel dat Consultancy.nl op basis van de resultaten gepubliceerd heeft.