TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Artikel Tien succesfactoren op weg naar een netwerkgemeente

  Grote maatschappelijke opgaven, klimaataanpassingen, zorg: hoe ga je daar als gemeente mee om? Welke rol heb je daarin? Veel gemeenten zitten middenin deze zoektocht. Het moet anders, maar hoe ziet dat anders eruit? Die zoektocht speelde ook in de Brabantse gemeente Zundert. Die besloot zich te ontwikkelen van een traditionele overheidsorganisatie naar een moderne netwerkorganisatie.

  Toegevoegd door Helmuth Stoop op 15 oktober 2020

  In Zundert staan nu mensen en opgaven centraal, niet structuren, hiërarchieën en protocollen. De gemeente transformeerde in de volle breedte, op alle organisatieonderdelen. Dit resulteerde in tien succesfactoren die je als gemeente kunt inzetten op weg naar een netwerkgemeente. Deze hebben we gebundeld in een artikel, dat je hieronder kunt downloaden.

  Uiteraard heeft elke gemeente weer een andere drive, andere obstakels en andere kansen. Gebruik die drive, grijp je kansen en overwin de obstakels met deze tips.

  Download artikel

  Neem contact op met

  Alle mensen

  Neem contact op met

  Alle mensen