TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Blog Mensen betrekken bij erfgoedprojecten met Social design

  Social design kan helpen om de leefwereld van lastig bereikbare groepen mensen goed te leren begrijpen. Vanuit die kennis kun je nieuwe ideeën ontwerpen. Ideeën waarmee deze groepen dichterbij jouw eigen vraag of thema komen te staan. Zo kan erfgoed bijvoorbeeld interessant worden voor een nieuwe generatie.

  Toegevoegd door Pim Meijer op 26 oktober 2020

  Kort geleden ben ik geïnterviewd door Britt & Lynn, vloggers die een online serie hebben opgenomen voor de provincie Noord-Brabant. De serie zoomt in op jongeren die erfgoed interessant weten te maken of houden voor nieuwe generaties. Ik licht toe hoe social design een aanpak kan zijn die hierbij kan helpen. Het vraagt om goed empathisch onderzoek, waarbij je niet het erfgoed centraal stelt, maar de mensen die je wilt bereiken (in dit geval kinderen en/of jongeren). 

  Bekijk hier de video van Britt & Lynn.

  Door vanuit de leefwereld van jongeren te redeneren, kun je nieuwe ideeën ontwerpen, waardoor thema’s als politiek of erfgoed ineens interessant worden voor nieuwe doelgroepen. Participatie van moeilijk bereikbare doelgroepen speelt overal in Nederland, in allerlei domeinen. Deze aanpak kan niet alleen inspireren, maar ook effectief leiden tot het bereiken van doelgroepen en het verkleinen van afstanden in de samenleving.

  Neem contact op

  Alle mensen

  Neem contact op

  Alle mensen