Podcastserie Keuzestress in asset management Hoe vertaal je de duurzaamheidsambities naar de dagelijkse uitvoering?

Beheerorganisaties staan voor enorme uitdagingen. Asset management is een complex en allesomvattend speelveld geworden. Dit zorgt ervoor dat de beheerders van de fysieke leefomgeving keuzestress ervaren. In een vierdelige podcastserie staan we stil bij deze keuzestress. En welke zakelijke en persoonlijke dilemma’s dit met zich meebrengen. Deze eerste podcast gaat over de verduurzaming van assets.

Toegevoegd door Joost Meijer op 8 maart 2022

In deze podcast spreekt Frank van Es met Marco Berkhout, programmamanager Regionale Energie Strategie Energieregio Noord-Holland Zuid, over de vraag: hoe vertaal je de grote duurzaamheidsambities van Nederland naar de dagelijkse uitvoering van vandaag? En wat betekent dit voor je organisatie en verantwoordelijkheden? Marco Berkhout gaat in op deze vragen op basis van de (duurzaamheids)opgaven die er in Noord Holland liggen en de ambities die zijn geformuleerd.

 

Nalezen?

De podcast is ook uitgeschreven. Via onderstaande button kun je 'De asset manager moet goed kunnen puzzelen' teruglezen. 

Ga naar de uitgeschreven versie

Whitepaper

In het whitepaper Keuzestress in asset management gaan we ook in op de taaie problemen en lastige keuzes waar de beheerders van de fysieke leefomgeving voor staan. We tonen hierin de benodigde gedrags- en rolverandering en geven inzicht in de instrumenten die hierbij ingezet kunnen worden. Je kunt dit whitepaper hieronder downloaden.

Download whitepaper Keuzestress in asset management

Meer informatie

Ben je zoekende hoe je de duurzaamheidsambities van jouw organisatie doorvertaalt naar de dagelijkse uitvoering? En wil je hierover een keer vrijblijvend met iemand van gedachten wisselen? Vul dan onderstaand formulier in. Eén van onze adviseurs neemt dan op korte termijn contact met je op.

Ja, ik heb een vraag

Neem contact op met één van deze experts

Alle mensen

Neem contact op met één van deze experts

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief.

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.