Podcastserie Keuzestress in asset management Hoe maak je je assets klimaatbestendig?

Beheerorganisaties staan voor enorme uitdagingen. Asset management is een complex en allesomvattend speelveld geworden. Dit zorgt ervoor dat de beheerders van de fysieke leefomgeving keuzestress ervaren. In een vierdelige podcastserie staan we stil bij deze keuzestress. En welke zakelijke en persoonlijke dilemma’s dit met zich meebrengen. Deze vierde en laatste podcast gaat over het klimaatbestendig maken van je assets.

Toegevoegd door Joost Meijer op 19 april 2022

In deze podcast spreekt Frank van Es met Henk Ovink, Watergezant, over de vraag: Hoe kan je klimaatbestendige keuzes maken voor je asset management met oog op een onzekerder en extremer klimaat? Wat komt hier allemaal bij kijken? Wat kunnen we leren van andere landen? En hoe betrek je op een goede manier alle relevante partijen in dit proces? Henk Ovink deelt in het gesprek zijn ervaringen vanuit het buitenland.

 

Andere afleveringen luisteren?

Hierboven kun je de podcast beluisteren. Wil je de andere drie afleveringen beluisteren? Gan dan naar deze pagina op onze site of luister ze via Spotify of Apple Podcasts

Whitepaper

In het whitepaper Keuzestress in asset management gaan we ook in op de taaie problemen en lastige keuzes waar de beheerders van de fysieke leefomgeving voor staan. We tonen hierin de benodigde gedrags- en rolverandering en geven inzicht in de instrumenten die hierbij ingezet kunnen worden. Je kunt dit whitepaper hieronder downloaden.

Download whitepaper Keuzestress in asset management

Meer informatie

Ben je zoekende hoe jij je assets zo goed mogelijk klimaatbestendig kunt maken? En wil je hierover vrijblijvend met iemand van gedachten wisselen? Vul dan onderstaand formulier in. Eén van onze adviseurs neemt dan op korte termijn contact met je op.

Ja, ik heb een vraag

Neem contact op met één van deze experts

Alle mensen

Neem contact op met één van deze experts

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief.

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.