Podcastserie Keuzestress in asset management Hoe maak je de juiste afwegingen met beperkte middelen?

Beheerorganisaties staan voor enorme uitdagingen. Asset management is een complex en allesomvattend speelveld geworden. Dit zorgt ervoor dat de beheerders van de fysieke leefomgeving keuzestress ervaren. In een vierdelige podcastserie staan we stil bij deze keuzestress. En welke zakelijke en persoonlijke dilemma’s dit met zich meebrengen. Deze derde podcast gaat over de enorme aanleg, vervangings- en renovatie opgave. Hoe maak je de juiste afwegingen bij beperkte middelen?

Toegevoegd door Ricardo van Breemen op 5 april 2022

In deze podcast spreekt Frank van Es met Bob Demoet, Hoofdingenieur-directeur Programma's, Projecten en Onderhoud Rijkswaterstaat, over de vraag: Hoe maak je de juiste afwegingen bij beperkte middelen om de Nederlandse infrastructuur toekomstbestendig te maken? Wat heeft hierin de meeste prioriteit? En hoe neem je bestuurders mee in de keuzes die je maakt?

Abonneren

Hierboven kun je de podcast beluisteren. Nog handiger is het om je te abonneren via de bekende podcastplatforms zoals Spotify en Apple Podcasts. Zo weet je zeker dat je geen van de podcasts uit deze podcastserie mist.

Whitepaper

In het whitepaper Keuzestress in asset management gaan we ook in op de taaie problemen en lastige keuzes waar de beheerders van de fysieke leefomgeving voor staan. We tonen hierin de benodigde gedrags- en rolverandering en geven inzicht in de instrumenten die hierbij ingezet kunnen worden. Je kunt dit whitepaper hieronder downloaden.

Download whitepaper Keuzestress in asset management

Meer informatie

Ben je zoekende hoe je de juiste afwegingen maakt voor jouw vervangings- of renovatie opgave? En wil je hierover vrijblijvend met iemand van gedachten wisselen? Vul dan onderstaand formulier in. Eén van onze adviseurs neemt dan op korte termijn contact met je op.

Ja, ik heb een vraag

Neem contact op met één van deze experts

Alle mensen

Neem contact op met één van deze experts

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief.

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.