TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Blog Hoe de duin- en bollenstreek actief werkt aan een economisch cluster

  De Bollenstreek is wereldwijd bekend om haar bloemen. En zelfs tijdens de crisis bleef de bloemeneconomie groeien. Maar biedt dat garantie voor verder groei van de regio? Nee, vinden zes gemeenten en de bloemenbranche. 

  Toegevoegd door Michiel Cappendijk op 9 oktober 2018

  De Greenport Duin- en Bollenstreek moet de concurrentiepositie van de Bollenstreek borgen. Lees hier het artikel uit stadszaken.nl

  Iconisch bloemenlandschap

  In Nederland – en vooral daarbuiten – kent iedereen de Keukenhof. Als de lente aanbreekt komen er 1,4 miljoen mensen naar dit bloemenpark om te genieten van de nieuwste, mooiste en beste bloemen. Het park heeft zich ontwikkeld tot het uithangbord van de diepgewortelde bloemeneconomie waarin innovatie, vernieuwing en vakmanschap essentieel zijn.

  Voortbestaan geen gegeven

  ‘Maar het voorbestaan ervan is niet een gegeven’, zegt Michiel Cappendijk, senior adviseur TwynstraGudde. ‘De Bollenstreek is namelijk al decennialang vol qua gebruik van het aanwezige areaal. Meer kan er niet bij. En buiten de Bollenstreek in de Randstad is geen goede grond. Wie wilde groeien, moest daarom elders in Nederland groeiruimte zoeken. Geen verplaatsing, maar elders veel erbij.’ Desalniettemin is Greenport Duin- en Bollenstreek nog altijd hét internationale centrum van de veredeling, teelt, handel, logistiek en export van bollen, bloemen en planten. ‘Meer dan 60% van de totale wereldhandelsstromen in de bollensector loopt via deze streek.’

  Over innovatie, landschap en samenwerking

  Lees hier het interview en artikel verder over hoe deze regio het vestigingsklimaat verbetert, landelijk samenwerkt en hoe ondernemers en overheid succesvol samenwerken op het gebied van innovatie, ruimtelijke ordening en landschap.

  bollenstreek_660x220-1

  Campus en Clusterontwikkeling

  Op het gebied van Cluster- en Campusontwikkelingen hebben we gewerkt aan onder andere Brainport Industries Campus (Eindhoven), Social Enterprise Campus (Apeldoorn), The Hague Humanity Hub, Maintenance Value Park (Terneuzen), Green Park Aalsmeer, Greenport Duin- en Bollenstreek, Utrecht Science Park, The Hague Security Delta, Delftech Park (Delft), Flevo Campus Almere, Hilversum Media Park en Deventer Open Innovation Center.

  Neem contact op met

  Alle mensen

  Neem contact op met

  Alle mensen