TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Nieuws Hans Frints en Jan Willem de Kleuver benoemd tot partner TwynstraGudde

  Per 1 juli 2022 zijn Hans Frints en Jan Willem de Kleuver door de directie van TwynstraGudde benoemd tot partner.

  Toegevoegd door Esther van Koot op 24 juni 2022

  Hans Frints-LandingspaginaHans Frints focust zich op leiderschapsontwikkeling vanuit de overtuiging dat mensen een strategie tot leven brengen. Om maatschappelijke uitdagingen en organisatieverandering echt te realiseren, is bezield leiderschap nodig. Frints helpt leiders om vanuit de visie en hun rol zichzelf in te brengen en ergens echt voor te gaan staan. Hij werkt in meerdere sectoren en heeft een bijzonder hart voor de zorg.  Jan Willem de Kleuver-LandingspaginaJan Willem de Kleuver werkt op het grensvlak van mobiliteitstransitie, energietransitie en de ruimtelijke investeringen die daarvoor nodig zijn. Zo doet hij nationaal en internationaal projecten op het gebied van slimme en duurzame mobiliteit en waterstof. De Kleuver ontwikkelt in zijn projecten de strategie voor de transitieopgaven en maakt deze uitvoerbaar. Hij komt tot impactvolle oplossingen door onder andere de governance in te richten, publiek private samenwerkingen te organiseren en te zorgen voor het procesmanagement en de dealmaking die nodig zijn om vervolgstappen te zetten. De Kleuver is een van de initiatiefnemers van de futuring methodiek. Hij zet dit in om met sleutelspelers tot een uitvoerbare en toekomstgerichte aanpak van transitieopgaven te komen.

  Neem contact op met

  Alle mensen

  Neem contact op met

  Alle mensen