Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Grafisch Lyceum Rotterdam - 2 Leden Raad van Toezicht

  met als aandachtsgebied (1) HRM en (2) Onderwijs Grafisch Lyceum Rotterdam is dé vakschool (vmbo, mbo) in Nederland als het gaat om innovatief onderwijs op het gebied van media, entertainment en technologie. De school wordt gedreven door een voortdurende ambitie om kwalitatief onderwijs te...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Adviseur contracteren en aanbesteden

  Investeringsopgaven worden groter en complexer. Zowel om bestaande infrastructuur in stand te houden, als om nieuwe ontwikkelingen zoals als de energietransitie mogelijk te maken. Geen partij kan het helemaal alleen. Projecten vragen om een andere verdeling van verantwoordelijkheden en risico’s, om...

  Solliciteer nu

  Nieuws Hans Frints en Jan Willem de Kleuver benoemd tot partner TwynstraGudde

  Per 1 juli 2022 zijn Hans Frints en Jan Willem de Kleuver door de directie van TwynstraGudde benoemd tot partner.

  Toegevoegd door Esther van Koot op 24 juni 2022

  Hans Frints-LandingspaginaHans Frints focust zich op leiderschapsontwikkeling vanuit de overtuiging dat mensen een strategie tot leven brengen. Om maatschappelijke uitdagingen en organisatieverandering echt te realiseren, is bezield leiderschap nodig. Frints helpt leiders om vanuit de visie en hun rol zichzelf in te brengen en ergens echt voor te gaan staan. Hij werkt in meerdere sectoren en heeft een bijzonder hart voor de zorg.  Jan Willem de Kleuver-LandingspaginaJan Willem de Kleuver werkt op het grensvlak van mobiliteitstransitie, energietransitie en de ruimtelijke investeringen die daarvoor nodig zijn. Zo doet hij nationaal en internationaal projecten op het gebied van slimme en duurzame mobiliteit en waterstof. De Kleuver ontwikkelt in zijn projecten de strategie voor de transitieopgaven en maakt deze uitvoerbaar. Hij komt tot impactvolle oplossingen door onder andere de governance in te richten, publiek private samenwerkingen te organiseren en te zorgen voor het procesmanagement en de dealmaking die nodig zijn om vervolgstappen te zetten. De Kleuver is een van de initiatiefnemers van de futuring methodiek. Hij zet dit in om met sleutelspelers tot een uitvoerbare en toekomstgerichte aanpak van transitieopgaven te komen.

  Neem contact op met

  Alle mensen

  Neem contact op met

  Alle mensen