Blog Even voorstellen...

Vanaf 1 april ben ik gestart bij de adviesgroep Huisvesting, Vastgoed en Facility Management (HVFM). Bij TwynstraGudde ga ik aan de slag om mijn bouwkundige achtergrond en master in projectmanagement in de ‘echte’ wereld toe te passen.

Toegevoegd door Marloes Emmen op 18 juni 2021

In mijn eerste stappen in de praktijk wil ik graag bijdragen aan het verder implementeren van duurzaamheid en de vertaalslag maken van beleid naar praktijk, omdat dit in mijn ogen een noodzakelijke maar moeilijke stap is om de wereld meer toekomstbestendig te maken.

Tijdens mijn studie leerde ik dat samenwerking en communicatie essentieel zijn om een project succesvol te maken. Voor mij was de keuze voor TwynstraGudde dan ook snel gemaakt. In de adviesgroep HVFM wordt veel aandacht besteed aan de menselijke en technische aspecten binnen projecten. Daarnaast is er een breed scala aan projecten, waarbij je als starter de kans krijgt om zoveel mogelijk soorten projecten te zien. Op dit moment ben ik bijvoorbeeld samen met een collega bezig met het projectmanagement van een kantoorpand, en ben ik tegelijkertijd ook bezig met het opstellen van een visie op het kantoorconcept van een rechtbank met twee andere collega’s.

Voorstellen Marloes Emmen

Na mijn studie wil ik graag blijven leren en bij TwynstraGudde is daar veel ruimte voor. Niet alleen ligt de focus op het ontwikkelen en leren tijdens de projecten, maar ook daarbuiten. Daarom heb ik er veel zin in om vanaf september, naast de opdrachten, aan de slag te gaan met het ontwikkeltraject van OchtendMensen om mij verder te ontwikkelen als projectmanager en adviseur.

Tijdens mijn afstuderen heb ik mij verdiept in de relatie tussen gemeenten en burgers om de energietransitie vooruit te helpen. Deze kennis neem ik mee in mijn nieuwe projecten en ik volg met veel interesse de al lopende projecten. Zo is er onlangs binnen onze adviesgroep een whitepaper geschreven over hoe je als vastgoedeigenaar een portefeuilleroutekaart kunt opstellen en concreet kunt maken voor het verduurzamen van maatschappelijk vastgoed.

Ik hoop, samen met mijn nieuwe collega’s, verder te kunnen bouwen aan mooie projecten en tegelijkertijd een duurzamere toekomst!

Lijkt het je leuk om verder te praten?

Alle mensen

Lijkt het je leuk om verder te praten?

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief.

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.