TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Blog Aanpassen mobiliteitsstrategie op de coronapandemie

  De wereldwijde impact van het coronavirus op het personenvervoer heeft sinds maart van dit jaar geresulteerd in een sterke daling in het aantal passagiers dat gebruik maakt van het openbaar vervoer. Als gevolg hiervan ervaren deze vervoersbedrijven een enorme inkomstenderving. Onlangs hebben wij een internationale rondetafelbijeenkomst georganiseerd om te leren hoe steden hun mobiliteitsstrategie aanpassen op de coronapandemie.

  Toegevoegd door Jan Willem de Kleuver op 30 oktober 2020

  Aan de rondetafelbijeenkomst namen managers uit New York, het Verenigd Koninkrijk, Parijs en Amsterdam deel om te spreken over het omgaan met lagere bezetting in het openbaar vervoer.

  Lees meer over de inzichten in het artikel dat wij hierover hebben geschreven.

  Benieuwd welke wereldwijde ontwikkelingen wij zien op het op het thema Future of Mobility gekoppeld aan de coronacrisis? Download het artikel dat wij hierover geschreven hebben.

  Wil je zelf hierover van gedachte wisselen? Ik ga graag het gesprek met je aan.

  Neem contact op met

  Alle mensen

  Neem contact op met

  Alle mensen