TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Verdienpotentieel Nederlandse fietsensector

  De internationale aandacht voor fietsen is de afgelopen jaren flink toegenomen. Dat biedt kansen voor de Nederlandse fietsensector, die internationaal een sterke reputatie heeft. In opdracht van Netherlands Enterprise Agency (RVO) en Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat hebben we vanuit TwynstraGudde samen met Decisio, Centraal Bureau voor de Statistiek en Dutch Cycling Embassy het internationaal verdienpotentieel voor deze diverse en innovatieve sector in kaart gebracht.

  Toegevoegd door Zenzi Pluut op 27 juli 2022

  Uit onderzoek blijkt blijkt dat Nederland steeds meer verdient aan de fiets. Het maken, verkopen en verhuren van fietsen levert 13.000 banen op, verdeeld over 3350 bedrijven. De exportwaarde lag net onder de 2 miljard (70% gestegen sinds 2015). Niet onbelangrijk: naast economische waarde is ook de maatschappelijke waarde in beeld gebracht.

  Verdienpotentieel Nederlandse fietsensector

  Gezamelijke internationale strategie

  Om internationaal kansen te verzilveren hebben we met de fietsensector gewerkt aan een gezamelijke internationale strategie. Bedrijven willen onderling en met de overheid nauwer samenwerken. Ook moet Nederland haar positie als gidsland onderhouden, die is namelijk niet vanzelfsprekend. Ruimte voor innovatie en de rol van kennisinstellingen zijn hierbij essentieel.

  De stukken zijn inmiddels naar de Tweede Kamer verzonden. Lees hier meer.

  Neem contact op met

  Alle mensen

  Neem contact op met

  Alle mensen